Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

10114
#alter nieaktywny
19 marca 2013r. o 8:47
groszem napisał(a): nie chce mi się :P :P

:P :P :P

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Michalina niezalogowany
24 marca 2013r. o 15:54
Byłam u wróżki z dobrej 4 miesiące temu nie sądziłam ze to co mi powie się spełni nie wiem czy to po prostu był czysty przypadek ale podniosła mnie na duchu i teraz jestem bardzo szczęśliwa. Nie można brać wszystkiego do siebie co mówią wróżki ale jeśli ktoś sobie nie radzi nie układa mu sie to ją bardzo polecam. Pozdrawiam wszystkich.
~PYTIA niezalogowany
24 marca 2013r. o 21:18
Ale mam z was ubaw :P :P :P [img=1364156314_k0lk7j0.jpg]
4469
#Patrzalski nieaktywny
24 marca 2013r. o 21:34
alter napisał(a):

Niedługo tak będzie, jak w Iranie, czy jak w Afganistanie za talibów. Islam nadchodzi :) nie szanujecie własnej wiary, własnej tożsamości, tradycji, patriotyzmu... najpierw Francja, Niemcy... a Polska .....

Polska ma to już za sobą . Naszą rodzimą religię zamieniliśmy pod przymusem na katolicyzm .Mordowano nas ,płaciliśmy świętopietrze,odrabialiśmy pańszczyznę . Teraz wydaje się że cierpimy na syndrom sztokholmski ? Całujemy w pierścionki swoich okupantów i od ich decyzji uzależniamy najważniejsze decyzje dotyczące funkcjonowania państwa.Islam nam nie straszny :] Biorąc pod uwagę wydarzenia historyczne ,to oni często podbite ludy obdarzali wolnością , katolicy wyrzynali w pień wszystko co się ruszało ;p
~ niezalogowany
24 marca 2013r. o 21:39
Brawo Panie Patrzalski !! Nic dodać, nic ująć :)
983
#Calahan nieaktywny
24 marca 2013r. o 22:17
Patrzalski napisał(a):
alter napisał(a):

Niedługo tak będzie, jak w Iranie, czy jak w Afganistanie za talibów. Islam nadchodzi :) nie szanujecie własnej wiary, własnej tożsamości, tradycji, patriotyzmu... najpierw Francja, Niemcy... a Polska .....

Polska ma to już za sobą . Naszą rodzimą religię zamieniliśmy pod przymusem na katolicyzm .Mordowano nas ,płaciliśmy świętopietrze,odrabialiśmy pańszczyznę . Teraz wydaje się że cierpimy na syndrom sztokholmski ? Całujemy w pierścionki swoich okupantów i od ich decyzji uzależniamy najważniejsze decyzje dotyczące funkcjonowania państwa.Islam nam nie straszny :] Biorąc pod uwagę wydarzenia historyczne ,to oni często podbite ludy obdarzali wolnością , katolicy wyrzynali w pień wszystko co się ruszało ;p
To, co dzialo sie w minionym tysiacleciu nie bylo wynikiem dzialan chrzescijan. Prawdziwi chrzescijanie rowniez byli wtedy przesladowani, a za przesladowaniami stali rozni ludzie dazacy do realizacji wlasnych celow. "A na tym polega sąd, że światłość przyszła na świat, lecz ludzie bardziej umiłowali ciemność, bo ich uczynki były złe. Każdy bowiem, kto źle czyni, nienawidzi światłości i nie zbliża się do światłości, aby nie ujawniono jego uczynków. Lecz kto postępuje zgodnie z prawdą, dąży do światłości, aby wyszło na jaw, że uczynki jego są dokonane w Bogu." Jan. 3:19-21. Bóg daje życie tym którzy Go szukają i chcą do Niego należeć poprzez Pana Jezusa Chrystusa i nie ma znaczenia jaka religia jest w danym kraju, Słowo Boże zapewnia nas: „Bo niewidzialna jego istota, to jest wiekuista jego moc i bóstwo, mogą być od stworzenia świata oglądane w dziełach i poznane umysłem, tak iż nic nie mają na swoją obronę” Rzym. 1:20.Wiem też, że: „Jeśli mówimy, że grzechu nie mamy, sami siebie zwodzimy, i prawdy w nas nie ma.” 1 Jan. 1:8. Lecz dzięki Bożej łasce możemy powiedzieć, że: „Przeto teraz nie ma żadnego potępienia dla tych, którzy są w Chrystusie Jezusie. Bo zakon Ducha, który daje życie w Chrystusie Jezusie, uwolnił cię od zakonu grzechu i śmierci.” Rzym. 8:1-2..

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~katimaa niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 20:25
Ja polecam wróżkę internetową ;)) Jakiś czas korzystam z jej usług i jestem mega zadowolona!! Polecam wszystkim! wystarczy napisać do niej meila [email protected]
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 23:42
A płaci się coś?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.