Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~k1p niezalogowany
24 czerwca 2012r. o 19:45
Pilnie oddam suma clariasa.
Mam trzy sztuki, jednak najmłodszy okazał się bardzo agresywny wobec starszych, z których jeden ma ponad 8 lat.
Ryba jest bardzo młoda, ma około roku.
Oddam tylko doświadczonemu i świadomemu akwaryście.
Sum jest piękny, jednak nie lubi konkurencji.
Poza sumami nie atakuje innych ryb. Potrzebuje dużego zbiornika, bardzo szybko rośnie. Zastrzegam sobie prawo do odmowy oddania, gdy stwierdzę, że sum trafi w niewłaściwe ręce...
[img=1340559760_qou618n.jpg]

Nic za niego w zamian nie chcę, nowy właściciel musi go sobie tylko sam wyłowic z mojego akwarium.
Karolina tel. 691 994 798
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~m niezalogowany
24 czerwca 2012r. o 19:53
Miałby ktoś nadwyżkę nurzańca,chętnie odkupię.
~ niezalogowany
24 czerwca 2012r. o 21:37
~k1p napisał(a): Pilnie oddam suma clariasa.
Mam trzy sztuki, jednak najmłodszy okazał się bardzo agresywny wobec starszych, z których jeden ma ponad 8 lat.
Ryba jest bardzo młoda, ma około roku.
Oddam tylko doświadczonemu i świadomemu akwaryście.
Sum jest piękny, jednak nie lubi konkurencji.
Poza sumami nie atakuje innych ryb. Potrzebuje dużego zbiornika, bardzo szybko rośnie. Zastrzegam sobie prawo do odmowy oddania, gdy stwierdzę, że sum trafi w niewłaściwe ręce...
[img=1340559760_qou618n.jpg]
Nic za niego w zamian nie chcę, nowy właściciel musi go sobie tylko sam wyłowic z mojego akwarium.
Karolina tel. 691 994 798

Podbijam, sprawa dość pilna...
~matti niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 10:24
blazer1983 napisał(a):
~matti napisał(a): Ja tam miałem biały piasek kwarcowy( przy dyskowcach które naprawde potrafią nabrudzić ) i sobie chwale glona nie było a z widocznymi odchodami ryb szybko można sobie poradzić tworząc lekki spad ku tylnemu bokowi akwarium gdzie pomału wszystko sie zbiera pod wpływem ruchu wody . W tej chwili uległem modzie na podłoże JBLa :)

To zobacz na to zdjęcie.
Zrobione dzisiaj w sklepie Kakadu w Legnicy :P[img=1339759047_nefqlpc.jpg]

Zgadza się "zajechać" można wszystko tylko tyle ,że to sklep w domu na to sobie nie pozwolisz ...:)
~matti niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 10:32
ale moze też wyglądać tak :)[img=1340613139_xba9ayk.jpg]
~matti niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 10:34
[img=1340613290_azcpe4u.jpg]
~ niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 11:36
wow! piekny baniak, ile to ma litrów?
~matti niezalogowany
25 czerwca 2012r. o 12:07
Dzięki:) baniaczek ma 220 litrów panorama .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza