Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~jaco niezalogowany
10 lutego 2013r. o 18:34
mam na zbyciu z powodu przeprowadzki baniak ok140l,grzałka,filter,z szafką i rybami ;akara,giętkozęby,bocja,piskorzyki i parę innych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Daniel niezalogowany
10 lutego 2013r. o 19:24
Moja kostka po przejściach z okrzemkami - jeszcze tylko pozostałości na małym heńku - ale już odbija :)
No i zamieszkały krewetki .
[img=1360520439_vzss1nx.jpg]
[img=1360520475_y45wr13.jpg]
[img=1360520498_brcp9b8.jpg]
[img=1360520536_w5kawzl.jpg]
378
peyooo
11 lutego 2013r. o 16:37
Shakur napisał(a): No to całkiem sporo :)
Przy 0.2 nie ma szans raczej?

Prawdę mówiąc przy takim oświetleniu, poza mchami, niewiele gatunków roślin będzie się prawidłowo rozwijało. Mały Henio raczej sobie nie poradzi, chyba że jest to bardzo niski zbiornik ;)
~jan niezalogowany
11 lutego 2013r. o 17:20
witam czy ktoś wie gdzie można polapać rozwielitek na żywy pokarm dla rybek?
4669
#Shakur nieaktywny
11 lutego 2013r. o 20:30
~jaco napisał(a): mam na zbyciu z powodu przeprowadzki baniak ok140l,grzałka,filter,z szafką i rybami ;akara,giętkozęby,bocja,piskorzyki i parę innych.

Mów ile za to chcesz i dawaj kontakt! :)

Rozumiem że samego akwa nie oddasz?
~Amphiprion niezalogowany
12 lutego 2013r. o 19:15
Mam na zbyciu małe raczki, wielkości 1 - 1,5 cm.
Chętnych proszę o kontakt...
~jaco niezalogowany
12 lutego 2013r. o 20:31
Shakur napisał(a):
~jaco napisał(a): mam na zbyciu z powodu przeprowadzki baniak ok140l,grzałka,filter,z szafką i rybami ;akara,giętkozęby,bocja,piskorzyki i parę innych.

Mów ile za to chcesz i dawaj kontakt! :)

Ro505849252zumiem że samego akwa nie oddasz?
~uki niezalogowany
13 lutego 2013r. o 10:17
kupie lub przyjme trzciniaka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza