Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ niezalogowany
7 lutego 2013r. o 20:40
Manson jakbyś wiedział kto by był zainteresowany opieką moich bocji to daj znać ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2001
peti
7 lutego 2013r. o 22:23
~Aga napisał(a): Użyłam blu ichtio zooleka. A teraz mam zamiar raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie robić profilaktyczną kąpiel. Glonów nie mam, ale czuwać muszę.
Mam pytanie jakich bakterii używacie ja przerobiłam nitrivec potem denitrol obecnie leję azoo psb i chyba on daje w moim akwa najlepszy efekt. Co sądzicie?

Czy ja dobrze rozumiem ? do walki z glonami używasz leku na rybią ospę? pomaga?
A to "azoo psb" kupiłaś w bolcu ? Też prowadzę nierówna walkę z krasnorostami i szukam dobrych sposobów.Kożuch mi zniknął od kiedy zastosowałem taką płaską wylewkę z filtra JBL(w zestawie) tuż pod powierzchnią wody.

Darek
~Aga niezalogowany
8 lutego 2013r. o 6:47
Na ospę stosuje się ichtiol tropikala, na glony blu ichtio zooleka.
~Aga niezalogowany
8 lutego 2013r. o 6:54
Azoo psb kupuję przez internet.
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 8:15
~Aga napisał(a): ja ciągle się tej akwarystyki uczę (choc to trwa już chyba pięć lat). :)

Pierwsze akwarium dostałem od ojca kiedy miałem lat 8, od tej pory zawsze miałem jakiś zbiornik, teraz mam 37 i ciągle uczę się, jakieś 29 lat... Kożuch na powierzchni jest wynikiem obecności białek w wodzie, mniej trzeba nawozić i nie przekarmiać.
~magdak124 niezalogowany
8 lutego 2013r. o 13:25
Witam macie może namiar na napełnienie butli co2 w bolesławcu :) Z góry dziekuje
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 13:28
guspol wpisz w google
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 13:36
Dzięki ci bardzo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.