Ja sadziłem in-vitro w swojej kostce - swego czasu jak zakładałem bańkę kupowałem rośliny w psiej kości - małego heńka i staurogyne i eleoharis . Byłem bardzo sceptycznie nastawiony do ttych roślin . Ale przyjeły się bardzo dobrze . Wręcz zaskoczyła mnie kondycja i przyrost tych roślin - gorąco polecam . Daje dwa linki z akwa z tymi roślinami żeby nie być gołosłownym :)
Rozczelniło mi sie akwarium muszę oddać za jakieś nieduże pieniądze roslinki i moje rybki: mieczyki molinezje guraminy kiryski danio miedziki rozborki glonojad bocja neon czarny KONTAKT TEL 505 005 476
Ładnie sie prezetuje akwarium. Na tym pierwszym filmiku na pierwszym planie strawinik - jaka to nazwa rośliny? I zaraz za trawnikiem na srodku awkarium takie niskie roślinki - one interesują mnie w szczególności - możesz podać nazwe? Dzięki
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.