Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

217
#Anonim217 nieaktywny
24 stycznia 2014r. o 20:24
ja u pana od gaśnic na dawnej bazie GS nabijałem butle 2 kg za 10 zł. Potwierdzam. Bardzo sympatyczny człowiek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 11:40
~Tomasz napisał(a):
~ napisał(a): gdzie w boleslawcu mozna nabić butle co2 do akwarium? jaki koszt?

Witam, miesiąc temu kupiłem butlę ok. 2kg (pełna) w punkcie z gaśnicami dawny GS, ulica Staszica w lewo koło PZU. Cena 100zł. po lekkiej negocjacji. Polecam tego Pana bardzo sympatyczny (też posiada akwarium). Przy okazji zakupu dostałem od niego roślinkę.

Jakie ma rozmiary Twoja 2kg butla? I czy te wszystkie zaworki i inne duperele pasują do tego? Butla nowa czy używana? Legalizowana?
217
#Anonim217 nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 23:15
butle są z legalizacją, zawory są standardowe. BTW 100zł za butlę 2 kg to dobra cena.
10895
#bitek.pl nieaktywny
28 stycznia 2014r. o 8:48
Masz Tieri jakiś telefon do niego? Moja butelka właśnie się kończy i muszę gdzieś nabić...
Dziękuję i pozdrawiam.

serwis notebooków - www.bitek.pl
~Tomasz niezalogowany
28 stycznia 2014r. o 14:27
bitek.pl napisał(a): Masz Tieri jakiś telefon do niego? Moja butelka właśnie się kończy i muszę gdzieś nabić...
Dziękuję i pozdrawiam.

Tel. do Pana od gaśnic 601 743 490
Jeszcze raz dziękuję za roślinki..
Pozdrawiam,
(sąsiad)
217
#Anonim217 nieaktywny
28 stycznia 2014r. o 18:40
Bitek.pl poprzednik podał Ci numer, ale ja byłem tam "z partyzanta" i na miejscu nabiłem swoją. Masz jeszcze jakieś rośliny ciekawe?? Napisz na priv a na pewno się dogadamy. Robiłem restart baniaczka i zmieniam aranżację
~ niezalogowany
29 stycznia 2014r. o 17:23
tieri napisał(a): ja u pana od gaśnic na dawnej bazie GS nabijałem butle 2 kg za 10 zł. Potwierdzam. Bardzo sympatyczny człowiek

sorry ale piszesz o butli 2 kg czy 2 litrowej?
Jesli 2 kg to jaką ma pojemność? 0,75 litra? na ile Ci wystarcza
217
#Anonim217 nieaktywny
29 stycznia 2014r. o 19:47
racja. Namotałem. Mam butlę 2-litrową, ale cena za nabicie się zgadza.
Pełna butla w tej chwili wystarcza na jakieś 2 miesiące, ale to dlatego że nie potrzebuję dużej dawki dwutlenku bo restartowałem baniak i nie mam jeszcze całej obsady roślin.
Z innej beczki. Czy ktoś sadził rośliny z hodowli in-vitro (w żelu)??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza