Sprzedam Nano Akwa Diversa 30x30x35 . Do tego oświetlenie diversa led 7,2 W plus grzałka 50W . Czekam na propozycje od zainteresowanych : [email protected]
Witam,
Posiadam rośliny z przycinki:
Hydrocotyle sp. Japan
Heteranthera zosterifolia
Hygrophila polysperma-nadwódka
Sprzedam bądź zamienię na inne rośliny ewentualnie rybki, krewetki.
728 528 892
Rybki przez internet to chyba nie jest najlepszy pomysł, akwarium też, wiadomo szkło. Co zaoszczędzisz na zakupie to wdupisz w wysyłkę z ubezpieczeniem. Masz do wyboru Psia Kość albo Rekin (w kolejności alfabetycznej) - i tu i tu będzie dobrze!
A ja się z przedmówcą nie zgodzę, kupiłem akwarium prawie kompletnie wyposażone, dokupiłem jedynie piasek, ryby i rośliny, właśnie przez neta. Przesyłkę ubezpieczał sprzedający, koszt kuriera 25 zeta, a całość wyniosła mnie mniej niż samo szkło zakupione w sklepie. Dodam że akwarium było zaopatrzone w pokrywę z wbudowanym i zamontowanym światłem. Także ja radzę neta. Tak dla przykładu to powiem Ci że ta sama grzałka była o dokładnie 50% droższa w sklepie niż przez neta z przesyłką. Twoja kasa Twój wybór.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.