Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~ja niezalogowany
26 marca 2014r. o 23:13
W Bolesławcu sklepy akwarystyczne niestety kuleją. W Zgorzelcu w galerii słowiańskiej jest o niebo lepiej. Jeśli chodzi o zakup szkła to polecam giełdę akwarystyczna we Wrocławiu. Bilet wejściowy 7 zł, bardzo duży wybór szkieł, oświetlenia a przede wszystkim hurtowe ceny ryb i roślin. Koszty dojazdu i tak będą mniejsze jak jak wszystko skompletujesz. Inna sprawa że we Wrocławiu jest firma WROMAK i zrobią Ci baniak jaki chcesz (różne rodzaje szkła, kolory pokrywy itp).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Discuss niezalogowany
27 marca 2014r. o 0:26
W krótce (2-3 tyg.) będę miał do sprzedania akwarium 240l , szafkę koloru czarnego ,pokrywa na akwarium z oświetleniem LED (biały zimny 6500K , czerwony i niebieski wszystko w ip65) oraz tło strukturalne 3D . Zdjęcia wyslę dla zainteresowanych
~Discuss niezalogowany
27 marca 2014r. o 0:32
~Discuss napisał(a): W krótce (2-3 tyg.) będę miał do sprzedania akwarium 240l , szafkę koloru czarnego ,pokrywa na akwarium z oświetleniem LED (biały zimny 6500K , czerwony i niebieski wszystko w ip65) oraz tło strukturalne 3D . Zdjęcia wyslę dla zainteresowanych
zapomniałem, ali miałem dać Ci znać o sprzedaży akwarium bo widzialeś je ale nr tel posiałem.
~Daniel niezalogowany
27 marca 2014r. o 21:13
Sprzedam :

http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=332750
~siwy niezalogowany
27 marca 2014r. o 22:22
Discuss podaj wymiary tego akwarium cena jaka cie interesuje , fotki wyslij mi na [email protected]
~Discuss niezalogowany
28 marca 2014r. o 8:36
Siwy po 17 wyśle wszystkie info z fotami
~Heniu niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 21:10
Chciałem się zapytać jak czyścić dyfuzor co2 szlany ze spiekiem jak się pokryje glonem ??? Macie jakieś sprawdzone sposoby ??
~ja niezalogowany
2 kwietnia 2014r. o 21:37
~Heniu napisał(a): Chciałem się zapytać jak czyścić dyfuzor co2 szlany ze spiekiem jak się pokryje glonem ??? Macie jakieś sprawdzone sposoby ??

jest specjalny preparat jutro sprawdzę cenę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy