Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

~Heniu niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 7:23
A może są jakieś domowe sposoby ??? Oprócz gotowych preparatów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Karolina niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 8:04
Chyba nikt nie chce się wymienić za nic poza pielęgnicami, więc oddam za słodycze stadko brzanek sumatrzańskich, a konkretnie 10 sztuk. Ryby mają około roku. 793775245[img=1395778487_srsn3mj.jpg]
~ niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 9:21
... w zamian za brzanki przyjmę chętnie jakąś wysoko rosnącą roślinę akwariową :-)
~ali niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 16:23
~Discuss napisał(a): zapomniałem, ali miałem dać Ci znać o sprzedaży akwarium bo widzialeś je ale nr tel posiałem.
Dzięki że pamiętałeś ale niestety przeprowadzam sie i nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało, chyba to co mam będę musiał rozdać, chodzi o ryby. Jeszcze raz dziękuję że pamiętałeś o mnie :)
~Thorn niezalogowany
3 kwietnia 2014r. o 19:45
~Heniu napisał(a): Chciałem się zapytać jak czyścić dyfuzor co2 szlany ze spiekiem jak się pokryje glonem ??? Macie jakieś sprawdzone sposoby ??

szczoteczka do zębgów co tydzień a jak masz mocno zawalony to ACE moczysz potem do antychloru i myjesz dokładnie ale szczoteczka do zębów powinna styknąć
2820
#k1p nieaktywny
4 kwietnia 2014r. o 6:46
Witam! Oczyściłam akwarium z przypadkowych lokatorów i postawiłam na dyskowce. Chciałabym kupić max. 6 sztuk. Jest ktoś, kto zajmuje się hodowlą i sprzedażą tych ryb w naszej okolicy? Będę wdzięczna za wszelkie namiary.
~discuss niezalogowany
4 kwietnia 2014r. o 14:19
palety mozesz kupić u" Majewskich" w Legnicy po 140zł duże ładne odmiana "ducha" , sklep akwarystyczny w polkowicach koło ul. Dąbrowskiego dawno tam nie byłem ale zawsze były
2820
#k1p nieaktywny
4 kwietnia 2014r. o 14:30
Dziękuję za pomoc. Bardziej pasuje mi Legnica. No i tak, jak myślałam, bede musiała wybrać się poza Bolesławiec.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza