Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

11944
#grubson nieaktywny
18 marca 2015r. o 14:55
Sprzedam akwarium 200l 100x40x50 pokrywe i belke t8 2x30w. Akwarium troche porysowane. Mam rowniez ok 20l podloza JBL Manado, podloze ma 5 miesiecy cena do uzgodnienia. tel 723858708
[img=1426686915_znhhaiw.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1906
#MJ nieaktywny
18 marca 2015r. o 18:21
~nadwyżka roślinek napisał(a): witam ma ktoś może nadwyżkę roślinek lub mchu do akwarium ? chętnie przygarnę :)
y
Ja mam z wczorajszej przycinki. Dużo nie ma,ale będę miała jeszcze za tydzień lub dwa.
Tel. 723468209
~malkontent niezalogowany
18 marca 2015r. o 22:17
MJ napisał(a):
~nadwyżka roślinek napisał(a): witam ma ktoś może nadwyżkę roślinek lub mchu do akwarium ? chętnie przygarnę :)
y
Ja mam z wczorajszej przycinki. Dużo nie ma,ale będę miała jeszcze za tydzień lub dwa.
Tel. 723468209

A jakie?
2820
#k1p nieaktywny
19 marca 2015r. o 9:45
Przerwę na chwilkę tą giełdę :-)
Ma ktoś z Was akwarium ze szkła optiwhite? Od jakiegoś czasu myślę nad wymianą zbiornika na właśnie taki. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia? Warto?
~Aga niezalogowany
19 marca 2015r. o 10:56
Ja mam przednią szybę opti. Wizualnie rewelacja, ale postępowanie z nią jak z jajkiem, bardzo szybko się rysuje.
2820
#k1p nieaktywny
19 marca 2015r. o 11:00
No właśnie, efekt to jedno, a eksploatacja to drugie. Ja kupowałabym całe ze szkła optiwhite, bo u mnie widać akwa ze wszystkich stron. Ale boję się rozczarować. Na zdjęciach w google wygląda to rewelacyjnie, ale wiadomo, to tylko zdjęcia :-)
~Aga niezalogowany
19 marca 2015r. o 11:41
Denerwuje mnie jeszcze to, że jak ryby podniosą piach, a ja mam kopiące to syf pływający w toni jest tak widoczny, że wiecznie kombinuję z filtrami, ale to nic nie daje. Jest tak przejrzyste szkło, że dosłownie wszystko widać. Fakt, że rośliny i ryby wyglądają super.
2820
#k1p nieaktywny
19 marca 2015r. o 11:47
Masz rację. O tym nie pomyślałam, że widać absolutnie wszystko, nie tylko piękno ryb i roślin :-) Ale czy różnica jest naprawdę na tyle duża, że warto wydać pieniądze (mam na myśli tą ładniejszą stronę) :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza