Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4743
#MANSON nieaktywny
22 kwietnia 2015r. o 17:57
Witam maniaków. Ja mogę spokojnie polecić optyka. Mam 300 na zamówienie o nie typowych wymiarach . Szkiełko niestety wymaga delikatności, ale bez paniki. Mam bańkę robioną przez Przemka ze Szczecina, najlepszego asa w tej kategorii. Polecam popatrzeć na forach. Pozdrawiam Maniaków :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4669
#Shakur nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 10:07
Umarł ten temat chyba :(
~Pawelbc niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 22:27
Witam:) Jaki polecacie filtr zewnetrzny do akwarium 112l.W necie jest dużo różnych filtrów jakie akwaryści polecają,ale można się w tym pogubić,jakie macie w swoich zbiornikach i czy jesteście zadowoleni.Zastanawiam się nad Fluval 305 i nad Midikani 800 choć ten ostatni jest do max 250l i nie wiem czy nie zrobi mi pralki :)
~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 22:35
TETRA EX 800 PLUS daje rade. Przykręcisz na wy;ocie i zadnej pralki nie bedzie
2820
#k1p nieaktywny
27 kwietnia 2015r. o 10:00
Przez 10 lat używałam tetrę ex 700. W tej chwili nadal działa w akwarium u żółwia. Mogę polecić z czystym sumieniem. Cichy, żadnych awarii.
Teraz mam JBL, kupiony tutaj: http://allegro.pl/filtr-jbl-cristalprofi-greenline-e1901-gratisy-i5114648345.html. Użytkuję go od ponad miesiąca, więc poza tym, że jest super cichy, nie mogę na razie nic więcej powiedzieć. Moje akwarium litrażowo jest w dolnym zakresie jego możliwości, ale wolałam kupić większy, abym w przypadku wymiany akwarium na większe, nie musiała wymieniać filtra.

Dopisane 27.04.2015r. o godz. 10:00:

Widzę, że link nie działa. Tutaj aktualny: http://allegro.pl/filtr-jbl-cristalprofi-greenline-e1901-gratisy-i5290827484.html?source=mlt
4669
#Shakur nieaktywny
27 kwietnia 2015r. o 11:35
Mam do oddania zdrowego, sporego (ok 13 cm) Gibicepsa - całkiem gratis. Mam za małe akwarium na niego i nie chcę by się bestia męczyła :)
~ niezalogowany
29 kwietnia 2015r. o 17:09
~ napisał(a): TETRA EX 800 PLUS daje rade. Przykręcisz na wy;ocie i zadnej pralki nie bedzie

Tetry ciekną :(
10630
#CNC nieaktywny
29 kwietnia 2015r. o 17:12
kupię akwarium z całym wyposażeniem a nawet rybkami :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.