Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Akwaryści łączmy się !

4743
#MANSON nieaktywny
9 października 2016r. o 18:46
Baniak nadal do oddania ,ale tylko w całości z rybami tj.& Skalarów dorosłych ,Kirysy i krewety Amano. :] Cena do negocjacji ;) Zapraszam i polecam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kamil niezalogowany
13 października 2016r. o 17:42
Discuss masz jeszcze te dkalary i paletkę?
Jak cos to pisz na maila podjade [email protected]
~el niezalogowany
14 października 2016r. o 0:02
MANSON napisał(a): Baniak nadal do oddania ,ale tylko w całości z rybami tj.& Skalarów dorosłych ,Kirysy i krewety Amano. :] Cena do negocjacji ;) Zapraszam i polecam.
~ niezalogowany
14 października 2016r. o 2:40
~el napisał(a):
MANSON napisał(a): Baniak nadal do oddania ,ale tylko w całości z rybami tj.& Skalarów dorosłych ,Kirysy i krewety Amano. :] Cena do negocjacji ;) Zapraszam i polecam.

ile??
4669
#Shakur nieaktywny
2 listopada 2016r. o 21:07
Bardzo potrzebuję pomocy - mam gibicepsa mającego ok 15 cm który będzie się mega męczył po mojej zmianie na mniejsze szkło.

Pomoże ktoś znaleźć nowy baniak dla niego?

Tel. 723 132 245
~Krzysiek niezalogowany
3 listopada 2016r. o 8:00
Witam
sprzedam parkę raczków miniaturowych brązowych + krewetka filtrująca.
dorzucę gratis dużą ilość mchu i sporą ilość ,bardzo ładnej, zielonej roślinki. Ewentualnie jak ktoś by chciał to dużą ilość świderków.
całość 30zł. (same raczki kosztowały więcej).
tel: 602154033 - proszę po godzinie 14.00 lub wcześniej SMS
15368
#Marta9 nieaktywny
3 listopada 2016r. o 17:28
Gdzie kupujecie rybki akwariowe? Moje po zakupie w sklepie zoologicznym szybko zdychają.
~ niezalogowany
3 listopada 2016r. o 21:38
Marta, spróbuj w sklepie z zabawkami, takie plastikowe! Skoro żywe Ci padają to znaczy że nie potrafisz im zapewnić odpowiednich warunków! Ja kupuje w Psiej Kości i zawsze wszystko jest OK!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.