Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
7 kwietnia 2012r. o 16:27
WujekDobrraRada napisał(a): Hemi, na ryneczek zajechałem z godzinę wcześniej, padał deszcz i prawie nikogo nie było, od strony budynków praktycznie cały parking był wolny, na "kojdach" byli może ze dwaj "wystawcy" wiec raczej będziesz musiał uwierzyć... :D Dopisane 07.04.2012r. o godz. 16:03:A nawet gdyby cały parking zawalony był, to czy to uprawnia do zaparkowania auta byle gdzie ?
co to jest kojdach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TEDI niezalogowany
7 kwietnia 2012r. o 16:57
A TO SZPITAL NA JELENIOGÓRSKIEJ WYGLĄDA NA INWALIDĘ [img=1333810643_prtd073.jpg]
~TEDI niezalogowany
7 kwietnia 2012r. o 17:00
i kolejny mistrz[img=1333810844_gnxk3u9.jpg]
2924
#Anonim2924 nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 18:11
~ napisał(a): co to jest kojdach

Oto co na temat kojdów mówi Wikipedia :-) :
"kojdy" - potoczna nazwa tego co można kupić na polskich giełdach i bazarkach, przeważnie są to rzeczy pochodzące z bratniego, germańskiego kraju z tzw. wystawek a w szczególnych przypadka z tamtejszych śmietników - co raz częściej niestety.
w przeciwieństwie do kojdów pochodzących z germańskich śmietników, wśród kojdów z wystawek można znaleźć czasem bardzo fajne, przydatne przedmioty.
2820
#k1p nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 18:30
hemi napisał(a): i niech każdy facet przyzna z ręką na sercu,że nie widział faceta czy innego dziadka,co to walczy na parkingu z niezrozumiałą materią jaka jest auto :>

Wierzcie albo nie, kiedyś widziałam, jak jeden zawodnik pod jednym z hipermarketów wlał do primery 2.2 dci 4 litry przed chwilą kupionego oleju silnikowego...
Później, jakby nigdy nic, wyrzucił bańkę do kosza...
Wnioski wyciągnęłam dwa: albo miał sucho, albo przelał, ale przede wszystkim, nie miał pojęcia, co robi :D
Poza tym, wracając do parkowania, temat nie jest zależny od płci... Raczej od stażu za kółkiem i częstości używania auta.
Przejeżdżam kilkadziesiąt, a czasem kilkaset km tygodniowo i biorę parking na wstecznym za jednym razem. Trafia mnie, gdy ktoś sto razy poprawia i przy okazji każe mi czekać... Ale co poradzę, nie każdy ma wątpliwą przyjemność jeździć tyle, co ja. Dlatego cierpliwie czekam, uśmiecham się i najważniejsze, nie stresuję delikwenta swoimi gestami czy klaksonem. Niech sobie zaprakuje/wyjedzie, ja mam czas :-)
Zawsze taki pacjent odwzajemni to moje czekanie machnięciem ręki bądź uśmiechem :-)
3145
#hemi nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 19:35
WujekDobrraRada napisał(a):

"kojdy" - potoczna nazwa tego co można kupić na polskich giełdach i bazarkach, przeważnie są to rzeczy pochodzące z bratniego, germańskiego kraju z tzw. wystawek a w szczególnych przypadka z tamtejszych śmietników - co raz częściej niestety.
w przeciwieństwie do kojdów pochodzących z germańskich śmietników, wśród kojdów z wystawek można znaleźć czasem bardzo fajne, przydatne przedmioty.

ostatnio moja Kasia na manhattanie zobaczyła wśród gratów bardzo ładną...urne na prochy:D uzywaną!!!!!!:D

Wiele mozna fajnych rzeczy tam znaleźć,ale czasem są takie smieci,że wstyd było by mi zawołac 10gr za to..
ot taki offtop:P

K1 moze mrugała mu kontrolka oleju lub...pojechał na wymianę,a ze nie kupił to na sucho skoczył do marketu:)

Co do oleju: widziałem przypadek,jak chłopak na kanale odkecił korek zlał olej,wlazł na górę i wlał banieczke...szkoda tylko,że zlał ze skrzyni (korek to korek) a wlał do silnika :| :| :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
7 kwietnia 2012r. o 19:43
WujekDobrraRada napisał(a):

masz jakieś namiary na takie śmietniki umeblował bym sobie pokoik i kuchnie,jakiś sprzęcik i skutera.daj cynka jadę nawet dziś.
3145
#hemi nieaktywny
7 kwietnia 2012r. o 19:47
K1 mi tez sie w takich sytuacjach nie spieszy,i niech ktos sobie parkuje ,w koncu gdzies musi troszke sie poduczyć,inna kwestia jak ktos robi kilka podejśc a po sposobie w jaki próbuje zaparkować widać,ze to może dłuuuugo potrwać,to wtedy jest problem,ale wtedy bynajmniej mamy cos co nas rozbawi i mamy dzien piekniejszy :]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza