Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
8 kwietnia 2012r. o 12:27
koehl napisał(a): [img=1333803236_vjimvo6.jpg]Dopisane 07.04.2012r. o godz. 14:55:"Pozycja" auta prawie jak na foci z katalogu :D

bo to jest fiat!!!a mu wolno wszystko...zaznaczam że w sobote było bardzo mało samochodów i ludzi kupujących jak i sprzedających.O godz.7-8 nie padało miejsca byo w bród dopiero po 9 zaczęło padać tak że ten samochodzik mógł gdzie zaparkować normalnie w wyznaczonych do tego miejscach.

Zmoderowano 08.04.2012 godz.21:32 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 kwietnia 2012r. o 12:40
[img=1333881642_ou4a6tc.jpg]
~ niezalogowany
8 kwietnia 2012r. o 13:10
ten beton stoi tam regularnie :) nic nowego...

Zmoderowano 08.04.2012 godz.21:33 - powód: korekta cytowania (sentinel)
8088
#zero nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 13:13
Ja mieszkam w okolicy i ten samochód pomocy drogowej parkuje jak chce już od wielu lat (odkąd pamiętam) i chyba nie dostał jeszcze porządnego mandatu, albo go stać na mandaty, albo jest to zgodne z kodeksem - nie wiem, ale wydaje mi się, że nie. :>
~ niezalogowany
8 kwietnia 2012r. o 13:16
~ napisał(a): [img=1333881642_ou4a6tc.jpg]

niech mi ktoś wytłumaczy co jest nieprawidłowego w parkowaniu tego pojazdu?? czy on komuś przeszkadza w poruszaniu się po drodze czy może stoi na kopercie?? :> bo z tego co wiem to w tamtym miejscu niema narysowanych lini pokazujących miejsca parkingowe...
8088
#zero nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 13:26
Wydaje się, że tylko tył stoi na parkingu, reszta już na kostce,

Zmoderowano 08.04.2012 godz.21:35 - powód: korekta cytowania (sentinel)
3335
#aspera nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 15:03
tak apropo to on zaparkował na przystanku tylko stara sie jak najbardziej zjechać na kostkę żeby nie przeszkadzać, jeżeli parkuje tak jak widać na zdjęciu czyli równo to jeszcze ujdzie, gorzej jak w pośpiechu parkuje to i stoi na drodze i na przystanku:D
7891
#mazi007 nieaktywny
8 kwietnia 2012r. o 17:00
zero napisał(a): Wydaje się, że tylko tył stoi na parkingu, reszta już na kostce,

i gówno mu zrobicie - wozi auta dla policji - czyli z wypadków itd

Zmoderowano 08.04.2012 godz.21:35 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.