A tu proszę - "Wielkosobotni Mistrz Prawie Pustego Parkingu", ul. Jeleniogórska, parking przy ryneczku. Godzina 10:36 i 100 wolnych miejsc na parkingu, ale jak widać nie trzeba mieć gwiazdy na masce (jak zasugerowano tu wcześniej) żeby parkować jak burak na polu...
[img=1333803236_vjimvo6.jpg]
A wszystko to przez wszechobecny egoizm i brak wyobraźni, większość ludzi myśli tylko o sobie. Ja też nie jestem altruistą, ale przynajmniej się staram.
wujek cos cięzko mi uwierzyc iz kierujący byłby tak totalnym burakiem!!
pytanie ile aut ,i jak były poustawiane wcześniej? moze osoba z pandy tylko taka luke znalazła,a jak sie inni porozjezdżali to mamy obraz jaki mamy.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Hemi, na ryneczek zajechałem z godzinę wcześniej, padał deszcz i prawie nikogo nie było, od strony budynków praktycznie cały parking był wolny, na "kojdach" byli może ze dwaj "wystawcy" wiec raczej będziesz musiał uwierzyć... :D
Dopisane 07.04.2012r. o godz. 16:03:
A nawet gdyby cały parking zawalony był, to czy to uprawnia do zaparkowania auta byle gdzie ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.