Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
#Wikunia nieaktywny 13 kwietnia 2012r. o 19:38
a ja dla odmiany chciałam pokazać jak ładnie wyglądają autka dobrze zaparkowane :) może nie wszyscy wiedzą jak parkować to tak dla przykładu :) pochwalę się jeszcze że jedno z nich sama zaparkowałam ;)
Dopisane 13.04.2012r. o godz. 19:38:
no i zdjęcia nie dodałam :P[img=1334338719_iqd1lns.jpg]
bp jak parking jest przyzwoicie zrobiony to można parkowac przyzwoicie. Lecz polak to taka bestia że musi miec miejsca parkingowe wydzielone najlepiej sciana lub lancuchami a i tak uda mu sie spieprzyc taki łatwy manewr i zaparkuje w poprzek. sam czasami jak widze jak parkuja i mimo zwrocenia uwagi kierowcy to i tak to olewaja wiec chyba karny k... s byloby najlepsztm rozwiązaniem .
z tym focusem tragedii nie ma,czasem miejsca parkingowe sa tak szerokie,że chyba tylko tico koło tico może stanąć w miejscu i mozna normalnie wysiaść :| tutaj widzę,że od śmietnika nie ma jakiegos tam 1,5 m i mozna normalnie drzwi otworzyć,a auto juz się nie zmieściło na wyznaczonym miejscu,a to tylko focus..
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.