Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2087
#Wikunia nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 19:38
a ja dla odmiany chciałam pokazać jak ładnie wyglądają autka dobrze zaparkowane :) może nie wszyscy wiedzą jak parkować to tak dla przykładu :) pochwalę się jeszcze że jedno z nich sama zaparkowałam ;)

Dopisane 13.04.2012r. o godz. 19:38:

no i zdjęcia nie dodałam :P[img=1334338719_iqd1lns.jpg]

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1806
#Obozowicz nieaktywny
14 kwietnia 2012r. o 8:53
bp jak parking jest przyzwoicie zrobiony to można parkowac przyzwoicie. Lecz polak to taka bestia że musi miec miejsca parkingowe wydzielone najlepiej sciana lub lancuchami a i tak uda mu sie spieprzyc taki łatwy manewr i zaparkuje w poprzek. sam czasami jak widze jak parkuja i mimo zwrocenia uwagi kierowcy to i tak to olewaja wiec chyba karny k... s byloby najlepsztm rozwiązaniem .
3655
#Kava nieaktywny
16 kwietnia 2012r. o 21:21
I ja coś wrzucę.
[img=1334603984_38p3knr.jpg]

525
#MX nieaktywny
16 kwietnia 2012r. o 21:38
nasuwa mi się piosenka.. ".. mój jest ten kwałek podłogi... nieeee mówcie mi - co mam robić!" ;)
4617
#arti29 nieaktywny
17 kwietnia 2012r. o 18:16
Takie znakiby sie przydały :D[img=1334679417_6jbicn9.jpg]

Chwytaj dzień :)
~ niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 13:08
[img=1335179280_sar7b1f.jpg]
3145
#hemi nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 13:35
z tym focusem tragedii nie ma,czasem miejsca parkingowe sa tak szerokie,że chyba tylko tico koło tico może stanąć w miejscu i mozna normalnie wysiaść :| tutaj widzę,że od śmietnika nie ma jakiegos tam 1,5 m i mozna normalnie drzwi otworzyć,a auto juz się nie zmieściło na wyznaczonym miejscu,a to tylko focus..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 14:25
Ale te miejsca parkingowe sa dosc duze,stajac normalnie wszystkie samochody moga spokojnie drzwi otworzyc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza