Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

6013
#FanFazi nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 7:19
~www.swietekrowy.pl napisał(a): Teraz przykład jak złamać Art. 47. Prawa o Ruchu Drogowym mówiący:

1. Dopuszcza się zatrzymanie lub postój na chodniku kołami jednego boku lub przedniej osi pojazdu samochodowego o dopuszczalnej masie całkowitej nie przekraczającej 2,5 t, pod warunkiem, że:

1) na danym odcinku jezdni nie obowiązuje zakaz zatrzymania lub postoju,

2) szerokość chodnika pozostawionego dla pieszych jest taka, że nie utrudni im ruchu i jest nie mniejsza niż 1,5 m,

3) pojazd umieszczony przednią osią na chodniku nie tamuje ruchu pojazdów na jezdni.

ul. Orzeszkowej, piątek 19 kwietnia 2013 godzina 08:04

[img=1366546931_06kkmr3.jpg]Zmoderowano 21.04.2013 godz.14:15 - powód: korekta po zgłoszeniu (moderator)

To przecież fura naszego proboszcza:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~FaziPan niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 7:25
FanFazi napisał(a):

To przecież fura naszego proboszcza:)

No i ? Jak by to stał samochód Kowalskiego to pewnie byś uwagi nie zwrócił, ale najlepiej jakby za nim jeszcze jakiś gliniarz stanął - efekt murowany :] A ty już kupiłeś jakieś auto bo chętnie bym ci fotkę walnął jak sobie nie radzisz za kółkiem :P
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 7:28
FanFazi napisał(a): To przecież fura naszego proboszcza:)

Czyli tego który przykładem powinien świecić...
6013
#FanFazi nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 7:43
~FaziPan napisał(a): A ty już kupiłeś jakieś auto bo chętnie bym ci fotkę walnął jak sobie nie radzisz za kółkiem :P

Mam prawko 10 lat i nie miałem żadnego mandatu za złe parkowanie czy inne wykroczenia jak niema miejsca szukam innego ... (...) najwyżej się przejdę kawałek ale się nie wciskam na siłę. Fotki możesz mi porobic żebyś mógł usiąśc i płakac że tak (...) jezdzisz czy parkujesz:)

Dopisane 22.04.2013r. o godz. 07:43:
dodam jeszcze żebyś mnie za słowa nie łapał że samochodem jeżdżę 12 lat (2 lata bez prawka jezdziłem) bo zaraz napiszesz że prawko mam 10 lat ale w szufladzie

Zmoderowano 22.04.2013 godz.21:25 – powód : korekta cytowania oraz usunięte wulgaryzmy(moderator)
1799
#koehl nieaktywny
22 kwietnia 2013r. o 8:55
(...) to już jest szczyt wszystkiego!!!
Ale to się nagminnie zdarza i jedynie świadczy o kierowcy i jego braku wyobraźni!!!!
Bo tak parkować to wyobraźni nie można mieć!!!

Zmoderowano 22.04.2013 godz. 21:20 – powód : Nie zawsze właściciel pojazdu jest kierującym, w takim przypadku w opinii osób które rozpoznały pojazd na zdjęciu umieszczonym w Internecie, właściciel może być postrzegany jako sprawca prezentowanego wykroczenia, którego faktycznie nie popełnił. Osoba publikująca takie zdjęcia winna mieć świadomość odpowiedzialności na podstawie powództwa cywilnego właściciela pojazdu za naruszenie dóbr osobistych. Dlatego też, fotki dodawane bez zakrytych tablic rejestracyjnych, będą usuwane. (moderator)
~* niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 9:12
dyzio napisał(a): Parking przy Asnyka. Kompletnie nie rozumiem co "kierowca" miał na myśli parkując centralnie na chodniku... a obok miejsca wolne ;) [img=1356380454_7qhduzv.jpg]

To nie kierowca to kobieta ;)
~xxx niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 16:37
Wyprowadzam sie z Boleslawca,nie mam gdzie zaparkowac swojego samochodu!!!!!
~ niezalogowany
22 kwietnia 2013r. o 18:39
~Masakra napisał(a):
~BLOKADA NA KOLE napisał(a): Bolesławiec ul. Sierpnia 80[img=1356614186_5jd888x.jpg]

dzisiaj po południu na tej ulicy 6 aut maiło takie blokady

Super !!!!! Oby więcej takich blokad zakładali !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza