~ napisał(a):~Krzysiek z TBS-u napisał(a): na śluzowej przy TBS-ach codziennie znajdzie się bezmyślny kierowca,który zaparkuje na całym chodniku lub zastawi jedyne dojście do bloku i jak tu żyć!!!
Ludzie zanim coś zrobicie pomyślcie kilka razy,bo myślenie naprawdę nie boli!!!
Kupi sobie jeden z drugim byle co i jakby mógł z tego zachwytu to najlepiej by wjechał do klatki!!!
A może to ty zastawiasz te wejścia do klatki? Mieszkam tam i nic takiego nie zauważyłem.
~ napisał(a): [img=1372605650_ki9yibg.jpg]bez sensu zdjęcie nikogo nawet nie zblokował bo nikogo nie ma
widmo91 napisał(a): ja jestem za akcją o nazwie Karny K*TAS Za H**owe parkowanie :)
dwie formy albo nalepki które dość ciężko schodzą z auta i dają do myślenia albo dla strachliwych kartka za wycieraczkę
[img=1300829736_q14yl0j.jpg]
Drill napisał(a): Dziś było nawet o tym w radiu :P
&feature=player_embedded
nie_powiem napisał(a): jakby mi ktoś to na szybę nakleił i nagrał jak to robi, to od razu gałgana w słup bym wyebay... ciekawe czy w sądzie byłby taki cwany. rozumiem kartki za wycieraczką czy coś mało szkodliwego. staram się parkować tak jak przepisy to przewidują, ale czasami zdarzają się sytuacje awaryjne... nawet jak już ktoś z premedytacją tak zaparkował to bez przesady... siedź pół dnia i skrob takie coś...pokaż gdzie zaparkowałeś i zobaczymy kto komu wyj...e