Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 15:33
rafi napisał(a):
A skąd wiesz czy nie było akcji ?? mają w tym wypadku złamać przepisy więc zostaw to w spokoju bo nie wiesz

Rafi, ja na 1000000 (milion) procent wiem że jedyną akcją Straży Pożarnej jaka tam w tej chwili trwała była akcja podkoszowa lub pod siatkowa, zamiast warczeć tu na ludzi zadzwoń na komendę PSP i zapytaj jakie mieli tam akcje. Zadzwonić też możesz do LO2 i zapytać radnego Sakowskiego w jakich dniach i w jakich godzinach LO2 wynajmuje salę gimnastyczną PSP - to żadna tajemnica. A już pal licho ten zakaz wjazdu ale za to parkowanie na chodniku to mandacik się należy i to przykładny! Skoro można wywalić mandat kierowcy karetki pogotowia w akcji to dlaczego nie strażakowi-koszykarzowi do którego osobiście także nic nie mam ale gdybyście to Wy tak postawiali to pan radny pierwszy dzwoniłby po Policję albo SM choć pewnie już nie pamięta jak sam parkował niedawno złotego szerszenia...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
7 listopada 2013r. o 15:45
skoro policjanci dostają mandaty za łamanie przepisów na służbie to straż chyba też. o mandatach dla gliniarzy boleslawieckich je tu artykul. -m. in. za parkowanie na zakazie
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
7 listopada 2013r. o 15:55
~ napisał(a):
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): ja niczego nie muszę udowadniać.jak mnie nie przeprosisz to szukaj sobie adwokata.to nie jest żart.

Dziewczyno błaźnisz się coraz bardziej. Podajesz jakieś śmieszne teksty o uprawnieniach strażaków, a nie potrafisz konkretnie podać, gdzie to jest napisane.
A ty jesteś taki inteligentny inaczej że nie potrafisz tego znależć szukaj trzeba trochę uporu i wiedzy.ale te słowa to obce dla ciebie.
Publiczne znieważenie może mieć miejsce, gdy osobę wymienia się z imienia i nazwiska lub jest stałym i rozpoznawalnym użytkownikiem forum. A tak, to możesz się cmoknąć. :) Nawet tu na forum jesteś rozpoznawalny bez względu na to cz jesteś zalogowany cz nie. i nie kozakuj.stemperowany ołówku.
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 20:28
hemi napisał(a): Brawo dla osoby w Audi ;)[img=1380319170_9deff4o.jpg]

To nie odkrycie, jak nie audi, to inne...wiecznie to samo, przejść nigdy nie można...a z aparatami w sobotę rano ruszcie w okolice rynku, to dopiero cuda na kiju są ;)
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 20:44
~ napisał(a):
hemi napisał(a): Brawo dla osoby w Audi ;)[img=1380319170_9deff4o.jpg]

To nie odkrycie, jak nie audi, to inne...wiecznie to samo, przejść nigdy nie można...a z aparatami w sobotę rano ruszcie w okolice rynku, to dopiero cuda na kiju są ;)
cuda są i będą i takie wklejanie zdjęć nic nie da ten temat powinien być skasowany,bo i tak będą parkować.wklejacie wklejacie i tak parkują jak chcą
11226
#Anonim11226 nieaktywny
8 listopada 2013r. o 9:04
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): jak mnie nie przeprosisz to szukaj sobie adwokata.to nie jest żart.

Wiem już kogo ;)
A niby za co daltonistko ? :)
~ niezalogowany
8 listopada 2013r. o 10:02
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): Nawet tu na forum jesteś rozpoznawalny bez względu na to cz jesteś zalogowany cz nie. i nie kozakuj.stemperowany ołówku.

Coraz bardziej bredzisz. :)
W jaki sposób jesteś tu rozpoznawalna, skoro nawet nie jesteś zalogowana. :)
Rozpoznawalnym jest ten, kto jest stałym użytkownikiem i jest znany innym użytkownikom z "twarzy" - czyli z reala.
2438
#rafi nieaktywny
8 listopada 2013r. o 10:22
Czyżby ?? starczy twoje IP ;) i już wiemy gdzie mieszkasz ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.