Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
7 listopada 2013r. o 11:31
~tropiciel urzedniczego zakłamania napisał(a): Ulica Dolne Mlyny zamknięta przez radnego-dyrektora Sakowskiego? Tak. Zakaz wjazdu? Tak. Można dostać "pincet"? Tak.Wszyscy? Nie! Wystarczy wynająć salę w II LO i hulaj dusza. Policja jechała tamtędy powolusiu i panowie funkcjonariusz widzieli to co na poniższym zdjęciu, reakcja? Nie. Panie dyrektorze, ogarnij się Pan! Zdjęcie zrobione dzisiaj, 7 listopada o godzinie 9:41 i żeby było jasne - nie mam nic do strażaków ale skoro zakaz dotyczy wszystkich to ich także, zwłaszcza kiedy jadą tam sobie popykać w siatę lub kosza...

[img=1383819091_qu7rs2d.jpg]
Wozy bojowe nawet jak nie biorą udziału w akcji ratowniczo gaśniczej nie podlegają karom mandatowym ponieważ nikt wozem bojowym nie jeżdzi na spacer ,a dojazd na trening traktowany jest jako udział w ćwiczeniach lub akcji .prosze sprawdzić w Dzienniku Ustaw o Straży pożarnej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11226
#Anonim11226 nieaktywny
7 listopada 2013r. o 12:36
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): prosze sprawdzić w Dzienniku Ustaw o Straży pożarnej.

A dokładniej, to który artykuł daltonistko ? ;)
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 12:42
Kajtek, gówniarzu, nie obrażaj osoby która cię nie obraża...mnie to wisi. Sprawdź , a potem wykaż się inteligencją i przeproś .
~kierowca niezalogowany
7 listopada 2013r. o 13:00
~ napisał(a): Kajtek.....Sprawdź , a potem wykaż się inteligencją i przeproś .

Wykazać się powinna NarzeczonaŚmierci, gdyż to ona napisała:

"....a dojazd na trening traktowany jest jako udział w ćwiczeniach lub akcji .prosze sprawdzić w Dzienniku Ustaw o Straży pożarnej."

Wątpię, żeby istniał takie zapis, w którym jest to napisane. Dlatego wiarygodność powyższego zapisu, bez podania podstawy prawnej, jest nic nie warty.

11226
#Anonim11226 nieaktywny
7 listopada 2013r. o 13:01
~ napisał(a): Kajtek, gówniarzu, nie obrażaj osoby która cię nie obraża...mnie to wisi. Sprawdź , a potem wykaż się inteligencją i przeproś .

Kogo obrażam i za co mam przeprosić ?
~NarzeczonaŚmierci niezalogowany
7 listopada 2013r. o 14:05
kajtek1591 napisał(a):
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): prosze sprawdzić w Dzienniku Ustaw o Straży pożarnej.

A dokładniej, to który artykuł daltonistko ? ;)
Ja niczego nie muszę udowadniać.jak mnie nie przeprosisz to szukaj sobie adwokata.to nie jest żart.
2438
#rafi nieaktywny
7 listopada 2013r. o 14:51
~tropiciel urzedniczego zakłamania napisał(a): Ulica Dolne Mlyny zamknięta przez radnego-dyrektora Sakowskiego? Tak. Zakaz wjazdu? Tak. Można dostać "pincet"? Tak.Wszyscy? Nie! Wystarczy wynająć salę w II LO i hulaj dusza. Policja jechała tamtędy powolusiu i panowie funkcjonariusz widzieli to co na poniższym zdjęciu, reakcja? Nie. Panie dyrektorze, ogarnij się Pan! Zdjęcie zrobione dzisiaj, 7 listopada o godzinie 9:41 i żeby było jasne - nie mam nic do strażaków ale skoro zakaz dotyczy wszystkich to ich także, zwłaszcza kiedy jadą tam sobie popykać w siatę lub kosza...

[img=1383819091_qu7rs2d.jpg]
A skąd wiesz czy nie było akcji ?? mają w tym wypadku złamać przepisy więc zostaw to w spokoju bo nie wiesz

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 15:20
~NarzeczonaŚmierci napisał(a): ja niczego nie muszę udowadniać.jak mnie nie przeprosisz to szukaj sobie adwokata.to nie jest żart.

Dziewczyno błaźnisz się coraz bardziej. Podajesz jakieś śmieszne teksty o uprawnieniach strażaków, a nie potrafisz konkretnie podać, gdzie to jest napisane.

Publiczne znieważenie może mieć miejsce, gdy osobę wymienia się z imienia i nazwiska lub jest stałym i rozpoznawalnym użytkownikiem forum. A tak, to możesz się cmoknąć. :)

rafi napisał(a): A skąd wiesz czy nie było akcji ?? mają w tym wypadku złamać przepisy więc zostaw to w spokoju bo nie wiesz

A czy widzisz, żeby na samochodach były włączone światła ?.
Czy obok samochodów są rozłożone węże ?
Czy obok samochodów są jacyś strażacy ?
Czy jacyś strażacy zabezpieczają teren ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.