Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2438
#rafi nieaktywny
4 lutego 2014r. o 13:13
(...) straż miejska ma ważniejsze sprawy od typowego karania a Policja pewnie radiowozu wolnego nie ma bo nagle każdy patrol dostał jakąś akacje ;)

Zmoderowano 04.02.2014 godz.14:32 - powód: spam (moderator)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 lutego 2014r. o 13:15
a jakby tak mieszkańcy bc zaopatrzyli się w takie naklejki? :> i każda święta krowa dostała by taką a szybę? :D
http://allegro.pl/karny-kutas-naklejki-karna-naklejka-10szt-gratis-i3924946642.html
2438
#rafi nieaktywny
4 lutego 2014r. o 13:30
~ napisał(a): a jakby tak mieszkańcy bc zaopatrzyli się w takie naklejki? :> i każda święta krowa dostała by taką a szybę? :D
http://allegro.pl/karny-kutas-naklejki-karna-naklejka-10szt-gratis-i3924946642.html
A co to zmieni ?? gośc we Wrocławiu pomalował farbą wszystkie auta co nie stały pól metra ;) i co dało to coś ?? po to jest straż miejska aby ruszyła tyłek w miasto a nie grzała się na komendzie ;) albo szukała bezdomnego po działkach raczej czekać tylko żeby ktoś stracił tam życie ;) bo raczej typowe parkowanie gościa z mercedesa widać skąd ma prawo jazdy zapewne z bazaru ;)

Lej na anonimów to wyrzutki bolec info. Wywalają swoje łzy na forum ;)
~czekoladowy boj niezalogowany
4 lutego 2014r. o 21:39
rafi napisał(a): ... tam chyba od zawsze tak się dzieje a nasza władza miejska czy policja nic z tym nie robi bo po co się męczyć ...
Co ty pierdyczysz :> osobiście widziałem tam wczoraj jak Policjanci mandat za mandatem pisali - właśnie w tym miejscu :|
~kaj niezalogowany
4 lutego 2014r. o 22:13
W 2011 r Stowarzyszenie Osób Niepełnosprawnych rozpoczeło akcje ,,Chodnik dla pieszych''Sam wkładałem ulotki za wycieraczki zle parkujących aut, dzwoniłem na straz miejską i przyjezdzali.Kazdy ma komorke kazdy może zadzwonic lub pstryknąc zdjęcie efekty są widoczne .Nie biadolcie tylko właczcie sie do akcji ,,w grupie razniej i można wiecej'' to hasło SON
~czekoladowy boj niezalogowany
4 lutego 2014r. o 22:23
Dokładnie... kiedyś moja żona stanęła na miejscu dla inwalidy, było to kilka lat temu. Dostała nie mandat a karteczkę za wycieraczkę z napisem : "zabrałeś mi miejsce - zabierz i moje kalectwo" :| nigdy od wtedy nie staje na miejscu dla inwalidy. To lepsze i skuteczniejsze niż mandat :)
~obserwator niezalogowany
6 lutego 2014r. o 13:51
Odnośnie "bolesławieckich świętych krów" wrzucam fotkę zrobioną 2014.02.05 na skrzyżowaniu z Asnyka koło wieżowca. Oczywiście pan za kierownicą stojącego po lewej stronie auta pojechał w lewo i nawet nie bardzo czekał na zielone...[img=1391691011_eadn2wd.jpg]
~kierowca niezalogowany
6 lutego 2014r. o 15:08
To jest bardzo poważne złamanie przepisów ruchu drogowego. Nie dość, że przejechał na czerwonym, to wcześniej przejechał przez dwie ciągłe linie i pojechał "pod prąd", pasem przeznaczonym dla ruchu z przeciwnej strony. Trzy wykroczenia za jednym razem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.