Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
ladaco 7 października 2011r. o 14:49
Ja umiem parkować ale tez tak zawsze parkuje i będę tak zawsze parkować (tam gdzie jest dużo miejsc parkingowych np. koło molochów) dla bezpieczeństwa mojego samochodu bo nie mam zamiaru mieć poobijanych drzwi przez kogoś kto nie umie prawidłowo zaparkować :)
Uwierz, że do czasu, w końcu ktoś cię nauczy parkować między liniami, wystarczy jedna kosztowna wizyta u lakiernika...
Gorzej, jak inni dostosują się do Ciebie i każdy będzie parkował z linią między kołami :-)
Tego kwiatka nie mogłam zostawić bez komentarza i pokazania. Stał wczoraj, stoi dzisiaj:
[img=1317992418_p6nk2cx.jpg]
Brak umiejętności? Chamstwo? Lenistwo? Niedbalstwo? Jak to nazwać??
Jeśli tak, to ja proszę, idź szybko i przeparkuj tego forda, bo patrzeć na to nie mogę :-) A teraz akurat masz baardzo dużo wolnych miejsc wokół.
Dopisane 07.10.2011r. o godz. 16:24:
A co do obijania drzwiami przez innych użytkowników aut, bo ten temat też został tu poruszony i dotyczy parkowania, powiem, że też jestem cholernie wrażliwa na tego typu zachowania. Na terenie hipermarketów parkuję w najbardziej odludnym miejscu, bo nie chcę, aby na mojej karoserii ktoś pozostawił czerwony, czarny, niebieski albo innego koloru ślad...
Samochody są czyjąś własnością i inni kierowcy jak i pasażerowie powinni być zobowiązani poszanować czyjeś mienie. Tak jak nie niszczy się zieleni, nie powinno niszczyć się samochodów, jako czyjejś własności.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.