Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

235
ladaco
7 października 2011r. o 14:49

Ja umiem parkować ale tez tak zawsze parkuje i będę tak zawsze parkować (tam gdzie jest dużo miejsc parkingowych np. koło molochów) dla bezpieczeństwa mojego samochodu bo nie mam zamiaru mieć poobijanych drzwi przez kogoś kto nie umie prawidłowo zaparkować :)

Uwierz, że do czasu, w końcu ktoś cię nauczy parkować między liniami, wystarczy jedna kosztowna wizyta u lakiernika...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7421
#masii nieaktywny
7 października 2011r. o 14:54
~Ja napisał(a): To dzisiejsze z parkingu pod Orką

nic nie widzę
2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 15:02
Gorzej, jak inni dostosują się do Ciebie i każdy będzie parkował z linią między kołami :-)
Tego kwiatka nie mogłam zostawić bez komentarza i pokazania. Stał wczoraj, stoi dzisiaj:
[img=1317992418_p6nk2cx.jpg]

Brak umiejętności? Chamstwo? Lenistwo? Niedbalstwo? Jak to nazwać??
~ niezalogowany
7 października 2011r. o 15:33
może wczoraj pośrodku stał motor :)
2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 15:37
Nieee :-)
~ niezalogowany
7 października 2011r. o 15:39
~ napisał(a): może wczoraj pośrodku stał motor :)
a może to ty tak ch...wo zaparkowałeś i się teraz tłumaczysz ;)
2820
#k1p nieaktywny
7 października 2011r. o 16:24
Jeśli tak, to ja proszę, idź szybko i przeparkuj tego forda, bo patrzeć na to nie mogę :-) A teraz akurat masz baardzo dużo wolnych miejsc wokół.

Dopisane 07.10.2011r. o godz. 16:24:

A co do obijania drzwiami przez innych użytkowników aut, bo ten temat też został tu poruszony i dotyczy parkowania, powiem, że też jestem cholernie wrażliwa na tego typu zachowania. Na terenie hipermarketów parkuję w najbardziej odludnym miejscu, bo nie chcę, aby na mojej karoserii ktoś pozostawił czerwony, czarny, niebieski albo innego koloru ślad...
Samochody są czyjąś własnością i inni kierowcy jak i pasażerowie powinni być zobowiązani poszanować czyjeś mienie. Tak jak nie niszczy się zieleni, nie powinno niszczyć się samochodów, jako czyjejś własności.
~ niezalogowany
7 października 2011r. o 16:26
wyszedłbym bez zaproszenia gdyby był mój :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.