Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

~! niezalogowany
9 października 2011r. o 9:18
Ostatnimi czasy zauważam pewną straszną plagę.. PEPLAJĄCE PRZEZ TELEFON KOBIETY :) :)

Wiem, uważacie , że telefon od pani kosmetyczki badź też od pani robiącej tipsy jest bardzo ważny, a wy w przeciwieństwie do innych użytkowników dróg posiadacie dar podzielności uwagi :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4547
#Anonim4547 nieaktywny
9 października 2011r. o 9:53
~! napisał(a): Ostatnimi czasy zauważam pewną straszną plagę.. PAPLAJĄCE PRZEZ TELEFON KOBIETY :) :)

Niestety, ale muszę się zgodzić z tą częścią postu, drugą część, z sympatii do Grzdyla, przemilczę :)
~! niezalogowany
9 października 2011r. o 10:04
Iluzja napisał(a): drugą część, z sympatii do Grzdyla, przemilczę :)

Czyzbyś sadziła , że Panie, które rozmawiaja przez telefon w czasie jazdy omawiają w tym czasie niecierpiace zwłoki sprawy biznesowe?? :)
Jeżeli tak to zrozumiem to bo dla pieniędzy warto narażać nie tylko siebie ale i innych użytkowników dróg :)

PS."Z symaptii", mimo wszystko zabrzmiało to wspaniale :)
4547
#Anonim4547 nieaktywny
9 października 2011r. o 10:21
~! napisał(a): Czyzbyś sadziła , że Panie, które rozmawiaja przez telefon w czasie jazdy omawiają w tym czasie niecierpiace zwłoki sprawy biznesowe?? :)

Nie prowokuj mojej feministycznej duszy :) Szowinisto :)

~! niezalogowany
9 października 2011r. o 10:31
Iluzja napisał(a): Szowinisto :)

Wiem , że uwierzysz :)
Miałem dodać uwagę o nie traktowanie mnie jako szowinisty :) :D

Naprawdę z moich obserwacji wynika , że częściej peplają przez telefon kobiety!! :)
4547
#Anonim4547 nieaktywny
9 października 2011r. o 10:40
~! napisał(a): Naprawdę z moich obserwacji wynika , że częściej peplają przez telefon kobiety!! :)

I z tym się zgadzam ( z małym wyjątkiem , nie peplają a paplają :) ). Natomiast insynuowanie, że kobiety mają tylko takie trywialne problemy, jak umówienie się do kosmetyczki jest ......( tu zastanawiam się chwilę jakiego przymiotnika użyć i nicmoderacjalnego nie przychodzi mi do głowy, więc przemilczę, z sympatii :) )

Dopisane 09.10.2011r. o godz. 10:40:

mądrego :) miało być :)

Zastosowana autokorekta

~! niezalogowany
9 października 2011r. o 10:48
Iluzja napisał(a): ( z małym wyjątkiem , nie peplają a paplają :) ).

Mam wątpliwości co do tego :)

Przestań już offtopowac w temacie!! :P :D
~XYZ niezalogowany
9 października 2011r. o 12:10
Nie krytykujcie Pań,bo nieraz widziałem jak panowie jadac gadaja przez komórki nie zwracając na to co robią na jezdni.Kiedys jadąc za panem rozmawiającym przez komórke dobrze ,że wyczułem ze będzie skręcał bo on uważając chyba ,że jak rozmawia przez tel to kierunkowskazu nie trzeba włanczać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.