Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

3145
#hemi nieaktywny
22 października 2011r. o 12:06
moim zdaniem,sam znaczek do nieczego nie uprawnia,tylko to czy faktycznie PROWADZI OSOBA /PRZEWOZIMY osobe niepełnosprawną!!

mam wujka niepełnosprawnego,który ma takową plakietke za szybą,i to,ze pozycze od niego auto może oznaczac,że mogę parkować w takich miejscach bo mam "uprzywilejowane" auto??

Skoro pani ma chorą córe to może po prostu z przyzwyczajenie,tak więc mozna lekko przymknąc oko.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5995
#andkas72 nieaktywny
22 października 2011r. o 12:45
~ napisał(a): a skad wiesz ze nie miala z przodu znaczka ze moze tam parkowac?????????????? trzeba bylo wysiasc i sprawdzic a nie robic zdjecia i kogos odrazu oskarzac moze ma pozwolenie zeby tam stac !!!!

skad wiesz że tego nie zrobiłem i nie jestem dla ciebie (...) anonimku

Zmoderowano 22.10.2011 godz.15:03 - powód: cytowanie (sentinel)
~ niezalogowany
22 października 2011r. o 13:01
z tego co widać to i ty też zle zaparkowałeś
~ niezalogowany
22 października 2011r. o 16:04
ja też mam kartę parkingową ,ale na syna. Więc mogę stawać na x jedynie jak on jest w aucie.Ostatnio w Legnicy w szpitalu parkingowy mi sprawdzał kartę na kogo jest wystawiona i jak zobaczył ,że na młodego to nas wpuścił bez opłaty za wjazd.
~olinka niezalogowany
22 października 2011r. o 17:26
wczoraj pod biedronką na mostowej babka w pełni sprawna stanęła na dwóch miejscach z dla niepełnosprawnych ona była dużą terenówką i taka krowa niech się wstydzi, że komuś miejsce zajmuje. powinna podwójnie ponieść kare!!!!
~pytanko niezalogowany
22 października 2011r. o 17:49
Mam pytanko , po co zasłaniacie rejestracje .
2900
#falco nieaktywny
22 października 2011r. o 18:28
...nie raz obserwuję ,,parkujące inaczej,, autka pod ,,biedroneczką,, przy ul. Mostowej...oj nazbierać mogę dużo,dużo ciekawych zdjęć..a co ciekawe na kierowcach nie robi to wrażenia nawet jak widzą błąd w ,,podejściu,, ...lenistwo chyba ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
569
#Demonides nieaktywny
22 października 2011r. o 23:47
Pierwsza fotka - ul. Bielska (tzw niska) w dn. 17.10.2011, godz. 15:08
Druga fotka - ul. Starzyńskiego w dn. 17.10.2011, godz. 16:55
Trzecia fotka - ul. Starzyńskiego w dn. 17.10.2011, godz. 16:55
Dla tych co nie wiedzą lub nie mają wyczucia odległości namalowano białą linię.
Widać, że to niestety też nie pomaga.
Kierowcy, którzy zaparkowali na ul. Starzyńskiego zmusili mnie do jazdy wózkiem po ulicy. Do tych kierowców kieruję szczególne podziękowania, zwłaszcza, że po drugiej stronie ulicy były wole miejsca parkingowe.
[img=1320317019_rinfckc.jpg]
[img=1320317035_wkfjp4w.jpg]
[img=1320317050_8rjip5c.jpg]

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.