Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

4638
#nova nieaktywny
18 października 2011r. o 20:48
~Pośpiech niewskazany napisał(a): Ach, ci przedstawiciele.[img=1318932517_lrzzbk4.jpg]

widziałam te autko dzisiaj i myślałam pstryknąć fotkę, ale dałam już sobie spokój, bo w sumie nikomu nie zawadzał :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wyrozumiały Joe niezalogowany
19 października 2011r. o 8:32
Nie rozumiem was, komu to autko przeszkadza czy zawadza ? Małe, znalazł miejsce i wskoczył. Ten "narożnik" jest tylko i wyłącznie wyłączony z ruchu ponieważ teoretycznie nie ma możliwości zaparkowania tam przy zapełnionych miejscach parkingowych obok - teoretycznie bo w praktyce widać inaczej. Niestety w dzisiejszej dobie gdzie na rodzinę przypada średnio 2 auta taki styl parkowania nie powinien zbytnio zawadzać.
2820
#k1p nieaktywny
19 października 2011r. o 9:36
~wyrozumiały Joe napisał(a): Nie rozumiem was, komu to autko przeszkadza czy zawadza ?

Bo stoi tam, gdzie nie powinno :P
Jedni mają trochę przyzwoitości i nie łamią zakazów. Innym jak widać zakaz w niczym nie przeszkadza. Nie ważne z jakiego powodu ta część została wyłączona z ruchu. Nie wolno to nie wolno i koniec.
~wyrozumiały Joe niezalogowany
19 października 2011r. o 10:04
k1p napisał(a): Nie wolno to nie wolno i koniec.
Jak by tak Policja miała egzekwować wszystkie popełniane przez nas wykroczenia dotyczące nieprawidłowego parkowania to na terenie tylko Bolesławca w godzinę jestem w stanie wskazać Wam co najmniej 50 samochodów zaparkowanych niezgodnie z przepisami. k1p Twoje również bym trafił :P na 100%
~toldi niezalogowany
19 października 2011r. o 13:47
a to na kosiby[img=1319024839_zezvkdt.jpg]
7544
#esemena79 nieaktywny
19 października 2011r. o 13:53
hehe.. a to jest norma...

Zmoderowano 19.10.2011 godz.21:18 - powód: cytowanie (sentinel)
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 13:56
na ul Łukasiewicza przy skrzyżowaniu z bielską koło śmietnika Pan/Pani
nagminnie parkuje na chodniku w miejscu przejścia na pasy
i samochód oznaczony jakieś szkolenia bhp prowadzi aż mnie szlak trafia jak tamtędy chodzę z wózkiem i zawsze przejście zastawione
baran jeden :/
następnym razem zrobię zdjęcie i wam podeślę ;)
~ niezalogowany
19 października 2011r. o 14:23
Byloby dobrze, jesli zdjecie byloby razem z baranem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.