Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
#bizon nieaktywny 23 października 2011r. o 20:12
sorki , nie czepianie.
Proponuje podjechać wieczorkiem koło 18.00 - 19.00
Zjazd taxi pod szpitalem, oczywiście wszyscy parkują po 2 stronach wjazdu, na chodniku i gdzie popadnie - tak że ciężko wejść do szpitala - no ale co tam - czepianie się.
To jest szpital i wyobraźnia jest wymagana. I nie ma tłumaczenia.
Może jestem przeczulony na punkcie ludzkiego życia i faktycznie się czepiam ?
ale, żeby nie było - tak parkują "inwalidzi":
[img=1319393461_gksgrqd.jpg]
i nie żebym się czepiał - ale żaden z tych samochodów nie jest uprzywilejowany w żaden specjalny sposób
#DobraRada nieaktywny 24 października 2011r. o 12:45
Dziś chcąc zaparkować samochód w okolicy B-C, zobaczyłem że cały parking był zajety i tylko tu widać miejsce.. ale nie dało rady sie wcisnać bo dwóch mądrych zaparkowało wcześniej.. :D
A niby jak miał się zaparkować... jeżeli on by się przykleił do kogoś to ten drugi pstryknąłby mu fotę bo nie mógłby wsiąść do auta. Więc ja nic złego w tym nie widzę. Szukacie dziury w całym. Nie każdy parking jest oznakowany liniami więc ciężko przewidzieć jak stanąć żeby na sam koniec Twoje auto się zmieściło. :]
#DobraRada nieaktywny 24 października 2011r. o 13:32
wystarczyło by żeby jeden i drugi przyklejili sie o 20 cm, i spokojnie wsiedli by do auta i wyjechali ale nie bo poco...stanoł to niech stoi jak pajac !!
~Adolf niezalogowany 24 października 2011r. o 18:30
DobraRada napisał(a): Dziś chcąc zaparkować samochód w okolicy B-C, zobaczyłem że cały parking był zajety i tylko tu widać miejsce.. ale nie dało rady sie wcisnać bo dwóch mądrych zaparkowało wcześniej.. :D
[img=1319453058_va8n9ly.jpg]
Stanowczo przesadzasz, to było miejsce dla motocyklisty ;)
tylko pytanie ,czyja wina,jeśli takowa jest?? jak osoba seiem zaparkował koło auta obok,tak jak stoi a osoba fabią tez zaparkowała koło auta jak powinno to nie ich wina,że została luka nie dla auta,co najwyżej dla moto.
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.