Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !
bax 25 października 2011r. o 23:09
o :| przepisowi kierowcy :> ostatnio też zdarzyło mi się zaparkowac nie tak, bo "tak wyszło".... :> uuufffff. ;) nie ma mnie w tym temacie :D
każdemu zdarza się popełnic jakiś tam błąd,a często z winy innego parkującego kierowcy :>
jak to mówią"...przepisy są po to,..." ;) i koniec :D a potem komornik nas dorwie ;)
problemem jest to ze jak ty staniesz to tobie wlepią mandat i tyle a oni moga a jeszcze lepsze jest to ze ten policjant robi tak cały czas bo tam mieszkam i widze
~święty niezalogowany 26 października 2011r. o 9:31
~ napisał(a): problemem jest to ze jak ty staniesz to tobie wlepią mandat i tyle a oni moga a jeszcze lepsze jest to ze ten policjant robi tak cały czas bo tam mieszkam i widze
Przestań pluć jadem :> mowa jest o seicento a nie kia. Ponadto nie chrzań, że dostałeś mandat za takie zaparkowanie bo dostać nie można :] Zresztą Ty pewnie nawet prawka nie masz :D
Dokładnie :D Temat ten jest dobry pod warunkiem, że nie będziemy go zaśmiecać BZDURAMI :] a muszę powiedzieć, że coraz częściej się właśnie takie pojawiają. Albo radiowóz "krzywo" zaparkowany, albo to wyżej.
Święte Krowy to mają być Święte Krowy ;) Takie RASOWE :)
Przeprowadziłem małą czystkę bo się zaczął robić śmietnik. Widzę, że niektórzy zachowują się jak dzieci więc od dziś temat będzie poddany większej moderacji niż zazwyczaj i każdy post niezgodny z tematem i tym co napisał przedmówca będzie po prostu usuwany.
Pozdrawiam
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
#nieznajomy nieaktywny 27 października 2011r. o 17:13
Myślę ,ze to dobry pomysł :D . Konkurs wygrałby kierowca pewnej Bolesławieckiej firmy ,który niejednokrotnie zablokował ul. Kor......o a gdy zwracało się uwagę to nic sobie z tego nie robił,miał to w d...e.Dzisiaj również ul.była zablokowana i "zrobił" mi miejsce na przejazd ale groziło to uszkodzeniem trzech samochodów.Byłam gotowa zadzwonić na Policję.Stwierdził,że On chce wyjechać i kazał mi wycofać przez całą długość ul. a gdy nie ustąpiłam popukał się w czoło i zobaczył (mój)środkowy palec.Interweniowałam u szefa i zobaczę co dalej. :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.