Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2820
#k1p nieaktywny
27 października 2011r. o 17:38
W takiej sytuacji powinno się dzwonić na policję... niby to naturalne. Ale w sytuacji, w której znalazłam się wtedy:[img=1319729561_s4s1n2j.jpg]

Kazano mi zadzwonić na SM. Po zgłoszeniu faktu, na interwencję się nie doczekałam. Po 40 minutach dałam sobie spokój....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1665
#bizon nieaktywny
27 października 2011r. o 21:14
SM - przecież oni są tacy zapracowani.
Jakoś na początku były patrole i pełno ich było wszędzie.
Potem jeździli rowerami, skuterami.
Teraz dostali auta i znikli - tacy zarobieni.
I zawsze jak człowiek dzwoni - to postarają się podjechać bo są na patrolu.
Ciekawe dlaczego często patrolują obszar ul. Gdańskiej i zajezdni dla autobusu "0" ?
~Prokurtrator niezalogowany
27 października 2011r. o 22:09
bizon napisał(a): SM ... I zawsze jak człowiek dzwoni ...

Jakiś problemowy chyba jesteś. 35 lat na tym świecie żyję i jeszcze nigdy na SM nie dzwoniłem :>
4106
#igrek nieaktywny
27 października 2011r. o 22:27
~mama z wózkiem napisał(a): ulica Piaskowa.[img=1301418338_myina4i.jpg]

Mój typ na 1 miejsce
7612
bax
27 października 2011r. o 22:46
Poczekajcie,aż śnieg spadnie :) Służby drogowe zaspane będą,a auta do "góry kołami"...Oby NIE BYŁO tak i tej zimy ;(
~ niezalogowany
28 października 2011r. o 7:01
Ja stawiam na tych na 1 miejsce
~Ja napisał(a): A ja odkopie temat bo uchwycilem taka perelke dzisiejszego poranka.
Jak widac ludzie sa "rowni" i "rowniejsi"[img=1311226753_lykfjfu.jpg]
~ niezalogowany
28 października 2011r. o 7:57
a co ty się dziwisz? W jareksie w wiekszości nepełnosprawni pracują, jak widać nie tylko ruchowo...

Ale to pikuś, w niedziele cyknę fotkę tego co wyprawiają wierni pod kosciołem na orzeszkowej,(...) a ja zaczynam od niedzieli dzwoinić na SM lub Policję, w końcu chodnik jest dla pieswzych a nie aut (...)

Zmoderowano 28.10.2011 godz.16:28 - powód: offtop (sentinel)
~ave niezalogowany
28 października 2011r. o 11:08
no prawda ! Tam to jest szok,takie eldorado mandatowe. Niech cierpią za wiare:-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza