Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

2900
#falco nieaktywny
24 listopada 2011r. o 14:28
...a może to baba z jajami ?...znam takie baby które niejednego z Was by zdołowała... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jaca niezalogowany
24 listopada 2011r. o 14:42
falco napisał(a): ...a może to baba z jajami ?...znam takie baby które niejednego z Was by zdołowała... :)

jak by ta baba miała jaja to parkowała by jak książka pisze,a nie jak ciele :D
~p4blo niezalogowany
24 listopada 2011r. o 17:48
~p4blo napisał(a):
~ napisał(a): [img=1321812409_biuchep.jpg]

widze ze wieksza czesc ludzi nie rozpoznaje znaków "zakaz zatrzymywania sie" oraz "zakaz postoju" nie wiesz czy czlowiek na zdjeciu sie zatrzymal czy zrobil postoj wiec nie wklejaj takich zdjec bo spotkasz sie w sądzie z nim o oszczerstwo.

przeczytajcie moja wypowiedz jeszcze raz i jeszcze raz popatrzcie na zdjecie. Autor zdjecia celowo zrobil je z daleka zeby bylo widac znak!! Jezeli chodzilo by mu o to ze auto stoi na pasach przed pasami czy kij wie gdzie jeszcze to chyba moglby zrobic zjdecie z bliska?
Moja wypowiedz dotyczyla tylko i wylacznie tego znaku.

o sądzie to juz sie w ogole nie wypowiem bo zal.
Czytac ze zrozumieniem ludzie! tak niewiele trzeba by było bez zbednego spinania sieeeeeeeeeee.
783
#Igi nieaktywny
24 listopada 2011r. o 17:56
To co to za znak według Ciebie? ;)

Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego. Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
~ niezalogowany
24 listopada 2011r. o 18:31
~Mariusz napisał(a): [img=1321629292_qv8zocm.jpg]
masz tu z bliska
~ niezalogowany
24 listopada 2011r. o 18:32
a to jest znak zakaz zatrzymywania się,a nie oraz postoju
2945
Mgosia
24 listopada 2011r. o 20:36
Troszkę mnie śmieszy ten temat :) łapanka niczym za dziadka Hitlera . A jestem pewna , że każdemu z Was tu piszących , zdarzyło się przynajmniej raz zaparkować nie tak jak trzeba :) Tylko o tym się nie wspomina a nawet nie pamięta .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~jeeeejeeee niezalogowany
24 listopada 2011r. o 20:42
dokładnie, jak nie mam gdzie zaparkować to właczam guzik w aucie i uruchamia się śmigło jak w śmigłowcu i parkuje na najbliższym dachu, zakladam spadochron i lece.lece sobie tak pare sekund i mam spokój.niestety takie śmigło plus osprzet to wydatek ok. 2milionów euro ale zwraca sie po 8 sekundach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza