Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nasze Bolesławieckie Święte Krowy czyli jak ludzie parkują !

4662
#Lusia nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 21:21
A ja w tym mercedesie widziałam kiedyś pięknie wytapetowaną, młodą blondynkę :)
I z koleżanką się zastanawiałyśmy jak w tak młodym wieku można zarobić na takie autko:p
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 21:47
Pewnie ma bogatego... tatusia ;)
~Beatka niezalogowany
2 grudnia 2011r. o 21:55
~ziomm napisał(a): ;][img=1322817834_enbgetg.jpg]
Ja bym na miejscu fotografa poszła na Policję, która jest bliziutko i pokazała tą fotkę. Myślę, że szybko zrobili by z tym kimś porządeczek :/ Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|
2820
#k1p nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 22:03
W sumie to bardzo dziwne, że nie było żadnej reakcji ze strony policji. A może była, a my o tym nie wiemy?

Dopisane 02.12.2011r. o godz. 22:03:

~Beatka napisał(a): Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|

Ten ze zdjęcia miał widocznie więcej szczęścia niż rozumu :)
Ale zauważam pewną tendencję. Kierowcy aut luksusowych lub tych wyróżniających się, dużo częsciej pozwalają sobie na parkowanie w miejscach dość nietypowych.
Czyżby czuli się lepsi i ważniejsi??
~ niezalogowany
2 grudnia 2011r. o 22:13
mzawrot napisał(a):
~ napisał(a): już by te naklejanie kutasów za hu.we parkowanie było ciekawsze niż te zdjęcia i co to da

oj daje daje moja znajoma przez to auto zmieniła bo jej wstyd było. A tak po za tym to ku,tasy sa płatne a za ta stronę my nie płacimy.
proponuje za telefon i na straż miejską
2820
#k1p nieaktywny
2 grudnia 2011r. o 22:17
Słyszałam, że SM ma się zaopatrzyć w blokady na koła :)
3145
#hemi nieaktywny
3 grudnia 2011r. o 0:10
k1p napisał(a): W sumie to bardzo dziwne, że nie było żadnej reakcji ze strony policji. A może była, a my o tym nie wiemy?Dopisane 02.12.2011r. o godz. 22:03:
~Beatka napisał(a): Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|

Ten ze zdjęcia miał widocznie więcej szczęścia niż rozumu :)
Ale zauważam pewną tendencję. Kierowcy aut luksusowych lub tych wyróżniających się, dużo częsciej pozwalają sobie na parkowanie w miejscach dość nietypowych.
Czyżby czuli się lepsi i ważniejsi??

coś w tym jest,z 3 tyg temu widziałem srebrne X6 które:podjechało na ul.Chopina ,zablokowało ruch,kierowca czekał na kobietę z dzieckiem,które było wzięte na kolana pasażerki z przodu (po co fotelik,jak dziecko znajdzie sie pomiędzy strzelającą poduchą ,a ciałem to będzie nauczka...),normalnie masakra!!!!

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Egon niezalogowany
3 grudnia 2011r. o 14:36
Lusia napisał(a): A ja w tym mercedesie widziałam kiedyś pięknie wytapetowaną, młodą blondynkę :)
I z koleżanką się zastanawiałyśmy jak w tak młodym wieku można zarobić na takie autko:p

Proponuję liczyć swoje pieniądze, a nie komuś zaglądać do kieszeni !! (nie zmienia to faktu że mandat się należy)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo