~ziomm napisał(a): ;][img=1322817834_enbgetg.jpg]Ja bym na miejscu fotografa poszła na Policję, która jest bliziutko i pokazała tą fotkę. Myślę, że szybko zrobili by z tym kimś porządeczek :/ Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|
~Beatka napisał(a): Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|
mzawrot napisał(a):proponuje za telefon i na straż miejską~ napisał(a): już by te naklejanie kutasów za hu.we parkowanie było ciekawsze niż te zdjęcia i co to da
oj daje daje moja znajoma przez to auto zmieniła bo jej wstyd było. A tak po za tym to ku,tasy sa płatne a za ta stronę my nie płacimy.
k1p napisał(a): W sumie to bardzo dziwne, że nie było żadnej reakcji ze strony policji. A może była, a my o tym nie wiemy?Dopisane 02.12.2011r. o godz. 22:03:~Beatka napisał(a): Widziałam jak parę dni temu jakiś gostek wjechał pod ten zakaz a tu pech radiowóz zawrotka i mandacik :|
Ten ze zdjęcia miał widocznie więcej szczęścia niż rozumu :)
Ale zauważam pewną tendencję. Kierowcy aut luksusowych lub tych wyróżniających się, dużo częsciej pozwalają sobie na parkowanie w miejscach dość nietypowych.
Czyżby czuli się lepsi i ważniejsi??
Lusia napisał(a): A ja w tym mercedesie widziałam kiedyś pięknie wytapetowaną, młodą blondynkę :)
I z koleżanką się zastanawiałyśmy jak w tak młodym wieku można zarobić na takie autko:p