Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PRL w Bolesławcu na zdjęciach - wrzucajcie!

~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:35
~prl napisał(a): kto pamieta krzywego alberta

ja pamiętam..:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:36
~ napisał(a):

i bałam się go
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:37
Hej, no co z tym krzywym Albertem? Rozwiń to, prosimy.
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:41
oj już teraz nie pamiętam bo mała byłam jak on żył ale on ludzi straszył, ganiał za nimi. i teraz nie wiem czy był alkoholikiem czy może upośledzony...bo jeszcze za jego panowania była taka goścówa ale ona na bank upośledzona, chodziła z torebeczką i nią w ręku wymachiwała. i też strach koło niej było przejść bo nawet nie wiadomo kiedy jak pizła tą torebką to głowa odpadała. suzi ją nazywali czy jakoś tak. a krzywy albert toczył flegme i nią pluł w ludzi i z sankami na plecał latał :P
~Mario niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:47
~ napisał(a):

ja też go pamiętam jak chodził z wózkiem po Broniewskiego
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:50
oj jak ja kiedys wyzwalem suzi a ta jak mnie zaczela gonic he he a tonpedro krzywy albert lusterko mial i z nosa dawal
~MEGGI niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:51
Była jeszcze Suzi- okolice Chrobrego, często malowała białą farbą krawężniki albo pomnik w parku na przeciwko Picolo ;) i nie lubiła dzieci
~ niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 10:52
fobiak napisał(a): gdzie ty tam widzisz milicjanta nieuku, to sa zolnierze z pulku
nieuk to cie zrobil bydlaku Kocham Bolec.Info ony

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.