~PaniMama napisał(a):
Witam. A to roczne dzieciątko to chłopiec czy dziewczynka? Mam kilka ubranek po swojej córci takich na 1,5 - 2 latka.
~ napisał(a):~ania napisał(a): witam potrzebuje ubranek dla trójki moich dzieci wieku 9,7 i rok morze ma ktos co juz nie potrzebne
przyjme buty i fajna kreacje potrzebuje na komunie synka moze ktos cos znajdzie dziekuje
Witam. A to roczne dzieciątko to chłopiec czy dziewczynka? Mam kilka ubranek po swojej córci takich na 1,5 - 2 latka.
~ napisał(a):~ania napisał(a): witam potrzebuje ubranek dla trójki moich dzieci wieku 9,7 i rok morze ma ktos co juz nie potrzebne
przyjme buty i fajna kreacje potrzebuje na komunie synka moze ktos cos znajdzie dziekuje
~magda napisał(a): Mam sporo ubran. podaj rozmiary dla mamy i dzieci.
~~ napisał(a): PONAWIAM potrzbna pomoc dla samotnie wychowującej matki 3 troje dzieci z bardzo trudna sytuacją życiową przydadzą jej sie ubrania dla dzieci w wieku 1,5 roku ,3 i 6 lat jak i dla samej matki .za jaką kolwiek pomoc będzie wraz z swoimi pociechami bardzo wdzięczna nr gg 9354116