~syn napisał(a): Witam ciężko mi tu pisać ale sytuacja mnie zmusiła. Z dnia na dzień stracilem prace jestem mlody i podejme sie jakiejkolwiek innej moze to byc nawet zwykle przekopanie ogrodka itp szukam tez pracy dla mamy.mama moglaby sprzatac itp. Nie ukrywam ze fajnie by bylo jakby to byla praca w okolicach osiecznicy tam dojedziemy chociazby rowerami.na dzien dzisiejszy jestesmy zdesperowani i prosimy o prace w ktorej ktos zaplaci nam z gory dniowke zeby bylo na zycie.nie chce nic za darmo chce uczciwie zarobic
moderator napisał(a):~syn napisał(a): Witam ciężko mi tu pisać ale sytuacja mnie zmusiła. Z dnia na dzień stracilem prace jestem mlody i podejme sie jakiejkolwiek innej moze to byc nawet zwykle przekopanie ogrodka itp szukam tez pracy dla mamy.mama moglaby sprzatac itp. Nie ukrywam ze fajnie by bylo jakby to byla praca w okolicach osiecznicy tam dojedziemy chociazby rowerami.na dzien dzisiejszy jestesmy zdesperowani i prosimy o prace w ktorej ktos zaplaci nam z gory dniowke zeby bylo na zycie.nie chce nic za darmo chce uczciwie zarobic
~mama napisał(a): Przyjme lub kupie niedrogo fotel jednoosobowy do spania dla dziecka.
moderator napisał(a):~syn napisał(a): Witam ciężko mi tu pisać ale sytuacja mnie zmusiła. Z dnia na dzień stracilem prace jestem mlody i podejme sie jakiejkolwiek innej moze to byc nawet zwykle przekopanie ogrodka itp szukam tez pracy dla mamy.mama moglaby sprzatac itp. Nie ukrywam ze fajnie by bylo jakby to byla praca w okolicach osiecznicy tam dojedziemy chociazby rowerami.na dzien dzisiejszy jestesmy zdesperowani i prosimy o prace w ktorej ktos zaplaci nam z gory dniowke zeby bylo na zycie.nie chce nic za darmo chce uczciwie zarobic