~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a): Komoda, dwa fotele i mały stolik, odzież damska rozmiar 36,38, pościel, ręczniki. Nie nowe, mogę oddać. Zapytaj czy chcą.
~~Rudawobrązowy Kielichowiec napisał(a):~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a): Komoda, dwa fotele i mały stolik, odzież damska rozmiar 36,38, pościel, ręczniki. Nie nowe, mogę oddać. Zapytaj czy chcą.
Witam, odzież damska 36, 38 bardzo chętnie, rzeczy trwałe nie mają gdzie przechować w obecnej chwili..Bardzo dziękuje.
może jakiś kontakt?
~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a):~~Rudawobrązowy Kielichowiec napisał(a):~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a): Komoda, dwa fotele i mały stolik, odzież damska rozmiar 36,38, pościel, ręczniki. Nie nowe, mogę oddać. Zapytaj czy chcą.
Witam, odzież damska 36, 38 bardzo chętnie, rzeczy trwałe nie mają gdzie przechować w obecnej chwili..Bardzo dziękuje.
może jakiś kontakt?
[email protected]
~~Rudawobrązowy Kielichowiec napisał(a):~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a):~~Rudawobrązowy Kielichowiec napisał(a):~~Bursztynowy Winobluszcz napisał(a): Komoda, dwa fotele i mały stolik, odzież damska rozmiar 36,38, pościel, ręczniki. Nie nowe, mogę oddać. Zapytaj czy chcą.
może jakiś kontakt?
[email protected]
wysyłam maila ,ale przychodzi >: Recipient address rejected: Domain not found taka odpowiedż