Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~monika niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 8:51
Witam czy ma ktoś do oddania meble kuchenne , pokojowe i młodzieżowe ,fotele rozkładane do spania dla dzieci bardzo bym prosiła o pomoc
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 12:30
Ma fajne dwa smerfy :)
Bardzo kochane dwa smerfy!!

Dopisane 21.01.2011r. o godz. 09:32:

łóżko już w zasadzie mam potrzebuję dwóch materacy do tego łóżka o wymiarach 180x90 lub wiadomości gdzie tanio można dostać gąbkę z której można zrobić materace.

Dopisane 21.01.2011r. o godz. 12:30:

jeśli ktoś posiada takie materace to proszę o kontakt:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~GoSiaM niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 14:25
Do osób które potrzebują, a się wstydzą lub boja napisać :)
To nie jest żadna ujma poprosić o coś , nie możecie się tego ani wstydzić , ani bać , bo ja wiem że tak jest . Nikt nawet nie wie kim jesteście , nie widzi przecież. Każdy z nas może się znaleźć w trudnej sytuacji i reszta to rozumie . Nikt tu nie ma prawa na Was najeżdżać , czy obrażać, takie rzeczy, o ile się wydarzą zostaną usunięte . Więc jeśli ktoś coś potrzebuje niech śmiało pisze , a może znajdzie się osoba , która pomoże :)
Pozdrawiam :)
5888
#TaZo nieaktywny
21 stycznia 2011r. o 16:15
PCK-tel.75 732 31 58.zawoziliśmy kiedyś parę dobrych rzeczy :)
Może mają co potrzebujesz,to jest za darmo.
Dzwoń tam i spytaj !! Powodzenia :) !!
~ niezalogowany
21 stycznia 2011r. o 16:50
~GoSiaM napisał(a): Do osób które potrzebują, a się wstydzą lub boja napisać :)
To nie jest żadna ujma poprosić o coś , nie możecie się tego ani wstydzić , ani bać , bo ja wiem że tak jest . Nikt nawet nie wie kim jesteście , nie widzi przecież. Każdy z nas może się znaleźć w trudnej sytuacji i reszta to rozumie . Nikt tu nie ma prawa na Was najeżdżać , czy obrażać, takie rzeczy, o ile się wydarzą zostaną usunięte . Więc jeśli ktoś coś potrzebuje niech śmiało pisze , a może znajdzie się osoba , która pomoże :)
Pozdrawiam :)

bo są tacy co głupio komentują
2945
Mgosia
21 stycznia 2011r. o 20:18
~monika napisał(a): Witam czy ma ktoś do oddania meble kuchenne , pokojowe i młodzieżowe ,fotele rozkładane do spania dla dzieci bardzo bym prosiła o pomoc

W imieniu Moniki ponawiam prośbę :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
22 stycznia 2011r. o 0:03
~maja napisał(a): witam
zna ktos jakas rodzine w potrzebie? z dziecmi? tyle rzeczy sie wyrzuca, ze az wstyd:)

ja potrzebuję ciuchów na dzieci- chłopcy 6 i 16 lat,dziewczynka 12.
przydałoby się też łożko lub tapczan dla najstarszego,biurko...
5969
#julietta nieaktywny
22 stycznia 2011r. o 1:42
niestety mam duzo dla maluszka... moja corcia nie ma jeszcze roku...
prosze pisac jak ktos zna takie malenstwo w potrzebie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.