Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~boratyni niezalogowany
22 stycznia 2011r. o 11:04
julietta napisał(a): niestety mam duzo dla maluszka... moja corcia nie ma jeszcze roku...
prosze pisac jak ktos zna takie malenstwo w potrzebie...

Mi by sie przydały dla maluszka ale spodziewam sie chłopca wiec nie sukieneczki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gosia niezalogowany
22 stycznia 2011r. o 11:08
Nie wiem jak sie zarejestrowac??
~ niezalogowany
22 stycznia 2011r. o 12:16
w górnym prawym rogu jest "Zarejestruj się"
4314
#wiewióra nieaktywny
22 stycznia 2011r. o 15:32
Ponawiam swoją prośbę o łóżko piętrowe w komplecie z materacami lub same materace o wymiarach 180x90cm

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
3046
#sentinel nieaktywny
22 stycznia 2011r. o 18:41
Wojtek pisze:
"Mam do oddania kanapę ze zdjęcia. Kanapa nienowa, ze śladami używania ale za to zupełnie ZA DARMO.
603344393.

GG 2563898
2945
Mgosia
22 stycznia 2011r. o 19:27
Bardzo proszę zostawiajcie jakiś na miar na siebie :) żeby był kontakt, jak coś się znajdzie :)
Jeśli nie chcecie na forum, to można do mnie na priva wysłać :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
23 stycznia 2011r. o 9:29
~monika napisał(a): Witam czy ma ktoś do oddania meble kuchenne , pokojowe i młodzieżowe ,fotele rozkładane do spania dla dzieci bardzo bym prosiła o pomoc

ponawiam
5567
#Doriss nieaktywny
23 stycznia 2011r. o 13:28
nie wiem czy można w czyimś imieniu...znam rodzinę która potrzebuje pilnie odnowic mieszkanie....chociaz odswiezyc.....potrzebne są z dwie farby nawet białe zwykłe po10l....i kasetony koniecznie na sufit około 30m2....poniewaz maja bardzo złe warunki a urodziło sie dziecko....bardzo przydały by sie tez z dwa dywany większe....jesli ktoś by miał to ja chętnie im przekaze.dziękuję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.