Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~Izabela niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 10:12
witam,
oddam za darmo lodówkę marki Polar, lodówka ma ok. 120 cm wysokości, jest wiekowa ale cały czas na chodzie. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod nr tel. 500 183 120.
Odbiór własny z ulicy Łukasiewicza
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 10:14
Zadowolić się ?? czy to raczej największe i jedyne marzenie :P :P :P
Nie wolno psocić tu w temacie panie Karolu :) bo nie będzie widoczne to co ważne :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 10:18
GoSiaM napisał(a): bo nie będzie widoczne to co ważne :)

~Izabela napisał(a): witam,
oddam za darmo lodówkę marki Polar, lodówka ma ok. 120 cm wysokości, jest wiekowa ale cały czas na chodzie. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod nr tel. 500 183 120.

Zrozumiałem Goch :>
PS.Zapomniałbym o czynmś...WREDZIOCHA :>
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 10:20
rasia napisał(a): Witam
mam troszkę ciuszków dla maluszka (chłopca). Proszę o podanie numeru telefonu lub maila odezwę się.

julietta napisał(a): wlasnie, tez cos mam:) dla maluszka nr gg 8228183

~Izabela napisał(a): witam,

Mam nadzieję, że jeśli potrzebujecie to się zgłosicie , bo ludzie są chętni, a być może drugi raz okazja się nie trafi :)

Dopisane 28.01.2011r. o godz. 10:20:

Grzdysiek :) pożartować można gdzie indziej :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Jowita niezalogowany
28 stycznia 2011r. o 14:17
ups :)
5946
#boratyni nieaktywny
28 stycznia 2011r. o 20:59
rasia napisał(a): Witam
mam troszkę ciuszków dla maluszka (chłopca). Proszę o podanie numeru telefonu lub maila odezwę się.

608 120 627 to moj telefon
2945
Mgosia
28 stycznia 2011r. o 22:30
Hej dziewczyny , które potrzebowały ciuszki , jeśli nie macie odwagi napisać na forum , napiszcie do mnie na GG :)

Dopisane 28.01.2011r. o godz. 22:30:

~ napisał(a): witam potrzebuje ciuszki na niemowlaka kaftaniki śpioszki

Odezwij się do mnie proszę :)

3145
#hemi nieaktywny
28 stycznia 2011r. o 22:33
mam troszke róznych rózniastych ciuchów plus kilkadziesiąt...mydeł:D(zeby nie było-w terminie:P) ktos potrzebuje??

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.