Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~Gocha niezalogowany
4 lutego 2011r. o 23:44
Wsadź w mrowisko :> :> :> ulga natychmiastowa :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4576
#nicolette nieaktywny
4 lutego 2011r. o 23:48
(...)podnoszę temat:rodzina potrrzebuje farb,płytek obojętnie jakich,kasetonów do wykończenia wnętrza mieszkania które jest w opłakanym stanie!!!

Zmoderowano 05.02.2011 godz.15:36 - powód: cytowanie (sentinel)

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
5993
#xaa nieaktywny
5 lutego 2011r. o 0:02
puzno już,nikt nie pisze,mam jeszcze buciki na 3-4latka,trampki,butki,kozaczki,troszkę ciuszków na3l,dziewczynkę.gg.32631853.w sobotę jestem zajęta,ale piszcie odezwę się. :)
~potrezbny fotelik niezalogowany
5 lutego 2011r. o 1:48
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie potrzebuje fotelik samochodowy dla niemowląt.
Kontakt L Zwycięstwa, była "niebieska przychodnia"
5946
#boratyni nieaktywny
5 lutego 2011r. o 7:24
~Gocha napisał(a): Przykro mi, że nikt się nie zgłosił :( kilka spraw jednak udało się załatwić w tym temacie, więc po coś istnieje . Ale mogę zrezygnować z podnoszenia go , skoro Wam nie zależy .

Zalezy napewno.... ja dostałam piękny zestaw ubranek dla dzidziusia i dziękuje bardzo :))
Ja jak cos mam to tez oddaje...

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 07:24:

rasia napisał(a): Witam
mam troszkę ciuszków dla maluszka (chłopca). Proszę o podanie numeru telefonu lub maila odezwę się.

Chciałam tu na forum jeszcze raz podziekowac Pani Asi za ubranka....
i nie piszcie że ta strona jest nie potrzebna!!!

Zmoderowano 05.02.2011 godz.15:37 - powód: cytowanie (sentinel)
3754
#iwetka20 nieaktywny
5 lutego 2011r. o 9:50
~potrezbny fotelik napisał(a): Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie potrzebuje fotelik samochodowy dla niemowląt.
Kontakt L Zwycięstwa, była "niebieska przychodnia"

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=45632
~:( niezalogowany
5 lutego 2011r. o 12:09
Witam,mam znajomych ktorzy sa w potrzebie :( potrzebuja rozkladanej wersalki, ciuszki na wiosne rozm. 110.116 i butki 27-28 dla chlopczyka,zywnosc, farby tez sa mile widziane... moje gg 2070676
2945
Mgosia
5 lutego 2011r. o 16:28
Są ciuszki do oddania: ciuszki do 6ciu miesiecy, typowo dziewczece :)
nr gg 8228183

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza