Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

5993
#xaa nieaktywny
6 lutego 2011r. o 15:03
GoSiaM napisał(a): Te trochę za duże , Wiewiór potrzebuje 180x90 :/ szkoda .

Problemy stwarzacie! Mam jeden,ktoś dałby drugi i po sprawie :/ !!
Ale co ?? koniecznie muszą byc dwa na raz?I tak prześcieradłem zaścieli !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
6 lutego 2011r. o 15:05
Przecież ja nic nie mówię :) nie mogę się do wszystkiego wtrącać :)
To jest sprawa Wiewióra .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5993
#xaa nieaktywny
6 lutego 2011r. o 15:11
Oj :| Ale pojechałam !! Sory,ale to szlak mnie trafia,bo ktoś chce jakoś pomóc,a ktoś inny jeszcze grymasi(o materac)!Nie posiadam środka transportu!Żadnego!gg32631853 !!
4314
#wiewióra nieaktywny
6 lutego 2011r. o 17:24
Kwestia łóżka nie aktualna:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Jowita niezalogowany
7 lutego 2011r. o 9:36
:)
5993
#xaa nieaktywny
7 lutego 2011r. o 11:21
~fotelik napisał(a):
xaa napisał(a):
~potrezbny fotelik napisał(a): Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie potrzebuje fotelik samochodowy dla niemowląt.
Kontakt L Zwycięstwa, była "niebieska przychodnia"

mam fotelik taki gg32631853

niestety nie mam gg
podaję tel. do pracy oosby, która mnie o tę pomoc prosiła
75 734 0761
Proszę pytać o Helenę

Będę bardzo wdzięczna za kontakt w imieniu dzieci odrzuconych przez biologiczne matki.

od rana nikt nie odbiera tel.,napisz mi na prywatnym,daj inny nr.tel.
~:( niezalogowany
7 lutego 2011r. o 11:52
~:( napisał(a): Witam,mam znajomych ktorzy sa w potrzebie :( potrzebuja rozkladanej wersalki, ciuszki na wiosne rozm. 110.116 i butki 27-28 dla chlopczyka,zywnosc, farby tez sa mile widziane... moje gg 2070676
jezeli ktos ma jeszcze nie potrzebne ciuchy na kobiete o rozm.42 to prosze o kontakt, moje gg na gorze..
~ niezalogowany
7 lutego 2011r. o 15:50
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.