Przykro mi, że nikt się nie zgłosił :( kilka spraw jednak udało się załatwić w tym temacie, więc po coś istnieje . Ale mogę zrezygnować z podnoszenia go , skoro Wam nie zależy .
tzn ja zauwazyłam że pomaga sie jedynie osobom które znają TYCH z bolec.info tylko dlaczego.ja też prosiłam o pomoc wielokrotnie.nawet mi napisano na priv ze dostanę pampersy dla dziecka.hmm okazało sie że poszły zupełnie gdzie indziej......ale dlaczego....
Nie masz racji, bo to nie zna się z Bolec info , tylko kontaktuje przez bolec info .
A jeśli ktoś Ci obiecywał na priva, to macie kontakt , dlaczego nie zapytasz co się stało , że nie dotarły ?
Z pustego nawet Salomon nie naleje ....niestety . Jedni chcą dawać , wtedy nie ma tych co chcą brać i na odwrót .
Napisz proszę jeszcze raz co Ci potrzeba i przypominaj o tym :) może ktoś usłyszy tą prośbę :) Gdyby to zależało tylko ode mnie, zrobiłabym wszystko, żeby pomoc dotarła do każdego potrzebującego :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.