Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

~Wredna Tylda niezalogowany
4 lutego 2012r. o 15:41
Wpadłem na taką myśl, że może zrobić coś takiego jak Gwizdek( tylko że on za czytanie art. pobiera opłaty ) a tu może Bolec-Pomoc ?? Kto będzie miał ochotę to wpłaci choć 1 zł , coś kupi zaoferowanego i przekazanego przez Bolecnautów itp. Jako zarządzająca tym działem mogła by być np. osoba najbardziej udzielająca sie w pomocy tu na Bolcach. Co wy na to ? , lub coś podobnego . Możecie coś zaproponować :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
4 lutego 2012r. o 16:04
mamaSiZ napisał(a):
mamaSiZ napisał(a): :Może znajdzie się osoba która pomoże mi w opłaceniu rachunku za gaz.Nie chcę pieniędzy do ręki.Gdyby ktoś taki się znalazł podam pełne dane do przelewu.

Ponawiam prośbę:(

Napisz podanie z prośbą o rozłożenie spłat tego rachunku w ratach. Kiedyś załatwiałam taka sprawę osobie przebywającej za granicą i mimo że była to dla mnie osoba obca w gazowni poszli na rękę. To jest do załatwienia :) Druga sprawa: przejrzyj rzeczy w domu i wystaw do sprzedaży ...nieraz trzeba w takiej sytuacji pozbyć się i też wartościowszych przedmiotów(złoto itp.).Nie zawsze będzie źle... pamiętaj o tym.Napisz dodatkowo do Opieki podanie o zasiłek CELOWY(zapomogę) . Nie poddawaj się :*

Lilith ^^
~misio niezalogowany
4 lutego 2012r. o 18:12
Puchatek ma nadwagę
~kasia niezalogowany
4 lutego 2012r. o 19:43
od jakiegoś czasu czytam o problemach o jakich piszecie szczerze współczuję wszystkim.mnie życie nauczyło nie poddawać się ja byłam też w trudnej sytuacji udało mi się odejśc od męża alkoholika zostałam z dwójką dzieci i potężnymi długami (które niestety spłacam do dziś) ale wiem,że nie warto się poddawać trzeba ratować się dla dzieci.wiem po sobie ,że długi można spłacać na raty.nie ma sytuacji bez wyjścia.ale współczuję wszystkim tym,którzy naprawdę nie potrafią się pozbierać.bardzo mi się podoba Pani GosiM która tak potrafi wesprzeć osoby piszące na forum.bardzo chciałabym się przyczynić do jakiejś pomocy dla osób potrzebujących.nie wiem jeszcze w jaki sposób ale może przejrzę niepotrzebne ubrania lub jakieś rzeczy z domu.pozdrawiam wszystkich
2945
Mgosia
4 lutego 2012r. o 20:05
Dziękuję Kasiu za miłe słowo :*
Jeśli byś miała ciuchy to z pewnością się przydadzą :)

Potrzebne są rzeczy na chłopców w wieku 6-7 i 9 lat .
Coś dla noworodka .
Rzeczy 116/122 chłopiec i 98/104 dziewczynka.
Damskie roz 36-38
Meble kuchenne i pralka .
Żywność i środki czystości .

Do oddania były (nie wiem czy jeszcze aktualne)
Ogrodniczki 80cm, koszula flanelowa 67cm, koszula bawełniana 104cm, koszula + sztruksowe spodnie z szelkami 74cm, body 18m-cy, spodenki 68cm, czapka zimowa oraz kilka bluzek i śpioszków z których niestety nie jestem w stanie odczytać rozmiaru.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~kasia niezalogowany
4 lutego 2012r. o 20:28
bardzo chętni pomogę.wiem jak tym kobietą jest ciężko bo sama przeszłam to sama.może mam więcej odwagi niż inne kobiety.ale wiem,że warto komuś pomóc.bo prawdopodobnie dobro powraca ;) ;)
8442
#pim nieaktywny
4 lutego 2012r. o 23:37
mamaSiZ napisz nam jaka kwota widnieje na rachunku, może wspólnie jakoś damy radę go zapłacić, pozdrawiam
~Caro Emerald niezalogowany
4 lutego 2012r. o 23:41
Pim, jakby Ci się chciało zerknąć kilka stron wcześniej to jest tam napisane, że rachunek opiewa na 380zł :)

Wredna Tyldo - uważam, że Twój pomysł jest naprawdę dobry - myślałam o czymś podobnym, ale nie wiem, czy coś takiego przejdzie na Bolcu :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza