Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

7715
#aisha nieaktywny
3 lutego 2012r. o 17:51
jezu. czytam te wypowiedzi i arz mnie trzęsie! znieczulica! chamstwo i prostactwo. zamiast pomóc to kopiom leżącego! co komu winna jest ta kobieta że ma żle w rzyciu, że nie starcza jej do przyszłego miesiąca?! ja mam trójke dzieci i wiem co to znaczy klepać biede. ale wielki szacun dla niej i dla innych ludzi którzy mimo wszystko potrafiom iść przez życie z podniesioną głową !! !! !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8433
#mamaSiZ nieaktywny
3 lutego 2012r. o 17:53
~ja napisał(a):
~ napisał(a): W sumie to mógłbym zapłacić ten rachunek, ale już wiele raz dostałem kopniaka w 4-ry litery :/ nawet ostatnio na WOŚP-ie. Internet ma tą moc że można napisać wszystko. Sory ale przestałem wierzyć w ludzi. Potrzebuje naprawdę mocnych dowodów. GosiaM znasz tą rodzine lub ktoś inny osobiście.
powiem szczerze że ja nie wiem jak ta osoba może gdziekolwiek miejsce zagrzac....jak po prostu jej się nie chce pracować.....

Nigdy tego nie powiedziałam że nie chcę mi się pracować!!Szukam pracy a u dotychczasowego pracodawcy była zatrudniona 7 lat zostałam zwolniona gdyż mój pracodawca stwierdził że kryzys i musi ograniczyć zatrudnienie, jeśli myślicie że to zwolnienie dyscyplinarne to nie!!

Dopisane 03.02.2012r. o godz. 17:53:

Nie pijemy i nikogo nie okradamy żyjemy z dnia na dzień!!Większość pracodawców zwolnienia zwala na kryzys!!
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 17:53
Spokojnie dziewczyny :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7715
#aisha nieaktywny
3 lutego 2012r. o 17:54
mamaSiZ napisał(a): Nigdy tego nie powiedziałam że nie chcę mi się pracować!!Szukam pracy a u dotychczasowego pracodawcy była zatrudniona 7 lat zostałam zwolniona gdyż mój pracodawca stwierdził że kryzys i musi ograniczyć zatrudnienie, jeśli myślicie że to zwolnienie dyscyplinarne to nie!!

po co sie tłumaczysz. ja widzę że co niektórzy wiedzą lepiej od ciebie jak i dlaczego straciłaś prace

Zmoderowano 03.02.2012 godz.18:47 - powód: korekta cytowania (sentinel)
8433
#mamaSiZ nieaktywny
3 lutego 2012r. o 17:57
Ja wiem swoje i wiem jak było.Każdy z nas w pewnym momencie swojego życia i zupełnie się tego nie spodziewając może znaleźć się w ciężkiej a nawet bardzo ciężkiej sytuacji!!
7715
#aisha nieaktywny
3 lutego 2012r. o 17:58
GosiaM napisał(a): Spokojnie dziewczyny :*
ale gosiu tu teraz sie nie da spokojnie toczyć rozmowy. popatrz co sie dzieje ?? !!
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 18:02
Wiem i sama mam jestem zła :)
Ale to nic nie da , kto zechce ugryźć to i tak ugryzie , żeby nie wiem jakie argumenty były .
A my po prostu róbmy swoje i już :) Dzisiaj Wy.. być może jutro oni ( i ja :( ) ..tego nikt nie wie, bo wystarczy kilka sekund, żeby życie całkowicie się odmieniło .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
3 lutego 2012r. o 18:05
Dlaczego ciągle cytujecie mój post ...... że w sumie mógłbym zapłacić.... czy ja coś źle napisałem ?? Narazie bije się z myślami ale nie powiedziałem nic więcej :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.