Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pomagam - potrzebuję, temat kontaktowy

2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 18:06
Cytowania zostaną poprawione :) Więc nie będzie takiego zamieszania ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 18:29
Proszę Was bez złośliwości i nerwów, bo w ten sposób to nigdzie nie zajdziemy :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ja niezalogowany
3 lutego 2012r. o 18:40
mama siz pisze ze 7 lat u jednego pracodawcy.haha.dobre.ja wiem ze nie bo ostatnio pracowała ze mną i to nie bylo 7 lat
8433
#mamaSiZ nieaktywny
3 lutego 2012r. o 18:42
~ja napisał(a): mama siz pisze ze 7 lat u jednego pracodawcy.haha.dobre.ja wiem ze nie bo ostatnio pracowała ze mną i to nie bylo 7 lat

Pracowaliśmy razem??
2945
Mgosia
3 lutego 2012r. o 20:26
Wiesz co 82.177.216.*** jesteś żałosną osobą i tak jak wczoraj Ci napisałam na innym temacie, tak i dzisiaj, pojawiasz się na tym forum , żeby komuś dupę truć i się czepiać .
Ale nic się nie martw i na Ciebie przyjdzie czas :) Nie wiem kim trzeba być , żeby tak się po chamsku zachowywać. A o ile mnie pamięć nie myli to niedawno pisałaś/eś o tym, że cie ktoś prześladuje i wciela się w różne postacie, teraz wszystko jest jasne .

8433
#mamaSiZ nieaktywny
4 lutego 2012r. o 9:09
GosiaM napisał(a): Wiesz co 82.177.216.*** jesteś żałosną osobą i tak jak wczoraj Ci napisałam na innym temacie, tak i dzisiaj, pojawiasz się na tym forum , żeby komuś dupę truć i się czepiać .
Ale nic się nie martw i na Ciebie przyjdzie czas :) Nie wiem kim trzeba być , żeby tak się po chamsku zachowywać. A o ile mnie pamięć nie myli to niedawno pisałaś/eś o tym, że cie ktoś prześladuje i wciela się w różne postacie, teraz wszystko jest jasne .

Oj nie ładnie 82.177.216.*** :>
8442
#pim nieaktywny
4 lutego 2012r. o 11:21
~paulina nie złość się tak, bo to nie sprzyja sprawie, napisz jaka pomoc konkretnie jest potrzebna, jakie ubranka, na jaki wzrost czy dla chłopca czy dla dziewczynki? Może jakieś ubrania dla mamy(?), ale znowu konkrety - rozmiar. Sama piszesz, że Twoja znajoma mieszka pod Wrocławiem, więc nie kupie Ci kilo mięsa dla niej, bo to bez sensu, pomyśl - zrób listę produktów, daj znać kiedy możesz podrzucić im ewentualne dary. Nie trać energii na złość czy zazdrość, tylko zorganizuj zbiórkę, znajdą się pewnie chętni do pomocy. Pozdrawiam i nie bądź złośnicą :)
8433
#mamaSiZ nieaktywny
4 lutego 2012r. o 13:02
mamaSiZ napisał(a): :Może znajdzie się osoba która pomoże mi w opłaceniu rachunku za gaz.Nie chcę pieniędzy do ręki.Gdyby ktoś taki się znalazł podam pełne dane do przelewu.

Ponawiam prośbę:(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.