~-gzibek- niezalogowany 30 stycznia 2011r. o 14:55
No i nie ma Lesia! Wpadł, namieszał, pozwalniał, gówno umiał, do niczego sie nie nadawał i poszedł w cholerę. Takich pracowników jest większość. Kawał leni i tłumoków, na niczym sie nie znających. Szkoda tylko tych ludzi, których on pozwalniał. A i ta następna też jest dobra, z tego co słyszałam. Tam każdy jest świetny na tym stanowisku. Począwszy od Eli. M. skończywszy na nowej Eli. Powodzenia
A Ja powiem jedno ten dyro wszystko spieprzył. Była dobra załoga bardzo dobrze pracowała miała swój system pracy. A on łysa p....a nie nawidzimy go !!! Jest perfidny i nie trakutyuje osób po ludzku.Co on sobą reprezentuje??? Ja pytam??? to t3a takiego d.....ka Ja nie rozumiem. Wyląduje z miotłą w kiblu i tego mu życzę. Wiem ,że my wszyscy już nigdy nie spotkamy na swojej drodze zawodowej takiego pion...ka jak on. Jesteś zaro fr....r
Powiem Wam kochani, ze jest mi bardzo przykro kiedy slysze od swojej mamy, jak ten ch** traktuje tam ludzi. Serce mi sie kraje po prostu, ale wiem ze mamie po 50ce bez wyksztalcenia byloby bardzo ciezko znalezc nowa prace. Nie dosc ze zarabiaja najnizsza krajowa to jeszcze za byle pierdołę zabierają ta marna premie. I wychodzi niecale 900, a z premia jak Ci nie zabiora za 5 sekund stania to moze 1000, ale moja mama chyba tylko raz przekroczyla 1000. Ten typ nie ma do nikogo szacunku i zycze mu jak najgorzej:/
~lewiatan niezalogowany 31 stycznia 2011r. o 15:11
To prawda. Pracowałam, to wiem. Dziewczyna ma rację. Cóż może zrobić kobieta po 50-tce. Pracować i cicho siedzieć. I nie stać ani przez chwilę, bo premię zabierze:(
~ napisał(a): ten łysy zwalnia kto mu d.... y nie da moja dziewczynę zwolnił bo nie przypsaował jej do gustu i podchody robił niech zdechnie jak kot pod płotem :>
Nie do końca jestem w temacie, o kogo dokładnie chodzi?, czyżby o jakiegoś menadżera?, czy też kierownika?, co przez jakiś czas zarządzał w Carrefourze. Z kilku postów co przeczytałem, to wspomniany koleś dał się ludziom - pracownikom w kość. Nie ma nic gorszego jak tuman dostanie się do władzy i udaje że umie zarządzać zespołem. W swoim życiu już takich spotkałem, ale dlaczego ludzie się dziwią, takie firmy jak zatrudniają kierowników, to nie patrzą zazwyczaj na ich kulturę osobistą, tylko czy będą w stanie być dla ludzi sk......nami i czy będą mogli poniżać takich ludzi. To jest właśnie ta cała nasza Polska szara rzeczywistość, w pracy jest tylko hamstwo, lizustwo i kablowanie, normalnie walka kto lepszy. Ja się pytam, gdzie się podziała zwykła ludzka życzliwość i szacunek dla drugiego człowieka?, czy aż tak się zniżamy?, oczywiście nie wszyscy. To czy ktoś ma wykształcenie lub go nie ma, to nie ma żadnego znaczenia. Liczy się człowiek, najgorsze jest to, że ktoś "kto" skończył studia i od razu dostał stanowisko, do zarządzania ludźmi, a nie ma o tym zielonego pojęcia, próbuje wykazać się, jaki to on nie jest mądry, nie powienien wogóle zarządzać ludźmi. Dobry kierownik lub menadżer powienien sobą reprezentować same dobre cechy charakteru, mieć autorytet, powienien umieć porozmawiać z każdym pracownikiem i być osobą obiektywną.
To że w Bolesławcu płacą takie grosze, jak 900zł lub 1000zł, to znam to z własnej autopsji i doświadczenia. Może więcej osób się wypowie w tym temacie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.