~mama napisał(a): Polecam w 100% przedszkole NIBYLANDIA na ulicy Łukasiewicza mój syn chodzi już tam 2 rok i jeszcze rok będzie chodził bo nie zamienię je na inne. Polecam odwiedzić stronę internetową. Płacę ok 400 zł miesięcznie zależy oczywiście od ilości dni w miesiącu dziecko ma w tym pełne wyżywienie, język angielski rytmikę taniec a w przyszłym roku szkółkę pływacką na Orce i dodatkowo język niemiecki. Polecam ze szczerego serca widzę za co płacę bo robią wiele dla dzieciaków i organizują wiele atrakcji. Polecam jest naprawdę super i nie znam rodzica który by był niezadowolony z tego że jego dziecko tam uczęszcza. Uprzedzam że jest bardzo dużo chętnych i ciężko się dostać.
O chyba chodzą do jednej grupy- moja córeczka też tam uczęszcza! :) i kiedy kładzie się spać to nie może doczekać sie poranka,kiedy wstanie i pójdzie do przedszkola. Uwialbia je! i ja także jestem zadowolona! Cały czas coś robią, czy Gliniade czy przeróżne wycieczki, mini-kino i samodzielne robienie pizzy a później wypiekanie jej w specjalnym piecu, które przedzszkole zakupiło. Super! Super! Super!