Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w textil trzebień

~.... niezalogowany
7 lipca 2016r. o 17:52
Kierowniczka powinna wkoncu zrobić z nimi porządek bo zawsze będzie jej ludzi do pracy brakowało. Ze zmiany C wogole nie szanuje ludzi, a jak tylko zły humor ma to drze się tak że na drugim końcu hali ją słychać
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~.... niezalogowany
7 lipca 2016r. o 17:57
Na A nie miałam okazji pracować więc nie wiem jaka jest ta osoba tylko z opowieści a na B można im pozazdrościć bo mają cudowną brygadzistke ☺
~n niezalogowany
7 lipca 2016r. o 18:07
~.... napisał(a): Na A nie miałam okazji pracować więc nie wiem jaka jest ta osoba tylko z opowieści a na B można im pozazdrościć bo mają cudowną brygadzistke ☺

Z opowieści to liczy się tylko 'ona' i jej swita, ulubienice,reszta to gorszy sort ludzi.
~.... niezalogowany
7 lipca 2016r. o 18:19
Dokładnie taką opinię słyszałam.
~ciekawa niezalogowany
7 lipca 2016r. o 18:46
A to prawda ze jedna z kobiet ze zmiany A załamała się psychicznie ?
11100
#Blackjack nieaktywny
7 lipca 2016r. o 19:13
~ciekawa napisał(a): A to prawda ze jedna z kobiet ze zmiany A załamała się psychicznie ?

Tak załamała się ... jak to przeczytała.
Do roboty się kobieto weź.... a nie plotami się zajmujesz ...

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~.... niezalogowany
7 lipca 2016r. o 19:32
Nie wiem nic o tym ,ale jeżeli to prawda to jest sprawa tylko tej kobiety a nie do rozmowy na forum . na zakładzie dużo plotek jest i tyle.
11100
#Blackjack nieaktywny
7 lipca 2016r. o 20:04
~.... napisał(a): Nie wiem nic o tym ,ale jeżeli to prawda to jest sprawa tylko tej kobiety a nie do rozmowy na forum . na zakładzie dużo plotek jest i tyle.

Oczywiście to sprawa tej kobiety i jej rodziny. Człowiek może załamać się nie tylko z powodu pracy, ale też serii nieszczęśliwych zdarzeń. Wk... mnie wchodzenie z butami w czyjeś życie, nawet jeżeli tej osoby osobiście nie znam.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
REKLAMA Villaro zaprasza