~~ ~~~~~~~ napisał(a): Jeśli chodzi o dobrego adwokata to osobiście polecam Pana Zbigniewa Zawada przyjmuje w bolesławcu wszystko ma w jednym najmniejszym palcu przepisy kodeksy itp.... Osobiście u niego prowadze sprawe i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział :) :) :> :>
~~ ~~~~~~~ napisał(a): Jeśli chodzi o dobrego adwokata to osobiście polecam Pana Zbigniewa Zawada przyjmuje w bolesławcu wszystko ma w jednym najmniejszym palcu przepisy kodeksy itp.... Osobiście u niego prowadze sprawe i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział :) :) :> :>zawsze tak mowia przeciez :|
CNC napisał(a): Co trzecie małżeństwo sie rozwodzi, moim zdaniem można sie zaręczyć,można mieć nawet pierścionek ale ślub :/ ślub bierzesz jednego dnia a później aby to odkręcić musisz sie nachodzić 4 miesiące ...sądy , adwokat itp: :D [img=1425483258_s725ay9.jpg]
~ napisał(a):~ napisał(a): adw. Tomasz Weigt jest bardzo skutecznym i energicznym adwokatem. Zwróciłam się do niego ze swoją sprawą i nie żałuję. Sprawę wygrałam a muszę przyznać, że groziło mi wiele stresu i nieprzyjemności w razie porażki. Moje życie mogło legnąć w gruzach !!!któremu można zaufać. Na moje szczęście spotkałam adw. Weigta. Dziękuję Panu serdecznie za wszystko. Pozdrawiam.nie polecam
CNC napisał(a): Co trzecie małżeństwo sie rozwodzi, moim zdaniem można sie zaręczyć,można mieć nawet pierścionek ale ślub :/ ślub bierzesz jednego dnia a później aby to odkręcić musisz sie nachodzić 4 miesiące ...sądy , adwokat itp: :D