~zacofany moher napisał(a):CNC napisał(a): Co trzecie małżeństwo sie rozwodzi, moim zdaniem można sie zaręczyć,można mieć nawet pierścionek ale ślub :/ ślub bierzesz jednego dnia a później aby to odkręcić musisz sie nachodzić 4 miesiące ...sądy , adwokat itp: :D
Uważasz, że 4 miesiące dla uratowania Twojej duszy i honoru przysięgi to dużo?
Ślub bierzesz jednego dnia, ale przysięgasz na całe życie. Nie ma tutaj czego odkręcać. To nie śrubka - to spaw wykonany żarem miłości i oddania.
~~ ~~~~~~~ napisał(a): Jeśli chodzi o dobrego adwokata to osobiście polecam Pana Zbigniewa Zawada przyjmuje w bolesławcu wszystko ma w jednym najmniejszym palcu przepisy kodeksy itp.... Osobiście u niego prowadze sprawe i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział :) :) :> :>
~ napisał(a):~~ ~~~~~~~ napisał(a): Jeśli chodzi o dobrego adwokata to osobiście polecam Pana Zbigniewa Zawada przyjmuje w bolesławcu wszystko ma w jednym najmniejszym palcu przepisy kodeksy itp.... Osobiście u niego prowadze sprawe i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział :) :) :> :>
Adwokat? ja słyszałemże to zwykły BYŁY MILICJANT!!
~ napisał(a):~ napisał(a):~~ ~~~~~~~ napisał(a): Jeśli chodzi o dobrego adwokata to osobiście polecam Pana Zbigniewa Zawada przyjmuje w bolesławcu wszystko ma w jednym najmniejszym palcu przepisy kodeksy itp.... Osobiście u niego prowadze sprawe i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział :) :) :> :>
Adwokat? ja słyszałemże to zwykły BYŁY MILICJANT!!
(...)
i wiem że bedzie wygrana na pierwszym spotkaniu juz mi to powiedział
O, to wygląda, żę jeszcze oszust!
~ napisał(a): Podobają mi się takie wpisy.
Teraz wiesz jaki jesteś głupi i niedouczony gdy porównasz się do takiego "zwykłego BYŁEGO MILICJANTA".
Ten były milicjant to jakie ma wykształcenie, że taki mądry? Szkołę ZOMO czy dla ormowców?
~ napisał(a): No właśnie - żadnego wykształcenia, jedynie wrodzone milicyjne cwaniactwo, i umiejętność bicia pałką. Z kancelarią adwokacką to on może mieć tyle wspólnego, co każdy klient - korzystać z jej usług i pomocy! Jeżeli osobiście przedstawia się jako adwokat prowadzący kancelarię adwokacką,
to JEST OSZUSTEM!