Ja jeśli chodzi o meble raczej stawiam na zamawianie przez internet, więc w okolicy nie mogę Ci nic polecić, ale za to podrzucę stronkę ciekawego sklepu, gdzie możesz kupić szafy naprawdę świetnej jakości na wymiar http://urzadzaj24.pl/49-bia%C5%82e-szafy- .
Witam! czy ktoś zamawiał kuchnie u pana mroza. Moich rodziców zbywa wziął zaliczke i na tym sie zakończyło. Czy może miał ktoś podobny problem? Był na policji i wie jak to rozwiązać?
~klient eurokuchni niezalogowany 28 listopada 2015r. o 10:28
Trzeba czytać forum. Montaż mebli w Eurokuchnie może potrwać 6 msc :)
Proszę patrzeć na jakość wykonania i sposób montażu.
U mnie meble napuchły po roku użytkowania bo są słabej jakości.
No niestety nie napisałem tego żeby kogoś pomówić albo oczernić tylko takie są fakty.
Po wpłaceniu grubszej zaliczki czas oczekiwania w moim przypadku to 6 msc. Trzeba wydzwaniać prosić się i przypilnować montażu i jakości bo u mnie jakość oceniam na 0 - wióry.
A do firmy mebelki gdzie kupowaliście?
Ja u nas w okolicy nie mogłem odszukać tego co było mi potrzebne i w końcu trafiłem tutaj http://www.wyposazeniegaudia.pl/cat/meble-biurowe/meble-biurowe-svenbox bardzo fajna systemówka.
Witam. NIE polecam firmy Euro-Kuchnia. Firma nie wywiązuje sie z realizacja zamówienia. Nie szanuje klienta. Meble nie są wykonane profesjonalnie. Bardzo cieżko jest sie dogadać z pracownikami oraz szefem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.