Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Meble na wymiar - gdzie najlepiej zamówić ?

~GOSIA niezalogowany
22 października 2015r. o 18:57
Witam, zamówiłam meble kuchenne na wymiar w KOME na ul.Grunwaldzkiej.Meble bardzo ładne.Zamawiałam w maju , a meble zostały zamontowane dopiero w październiku , ponieważ źle robią pomiary.Dodam tylko ,że mam kuchnię z wykuszem.Oczywiście komputerowo wszystko wygląda ok. tylko w rzeczywistości inaczej.Przy zawarciu umowy należy wpłacić zaliczkę, a przed dostawą mebli pozostała kwotę. Faktury za meble i za sprzęt nie otrzymałam do dnia dzisiejszego,chociaż właściciel dzwonił do mnie ,że ja wystawił.Obiecał dostarczenie osobiście.Może wyśle gołębiem pocztowym :).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~marcelina niezalogowany
22 października 2015r. o 20:37
Meble zamówiłam w Meblidea na ul.Garncarskiej.Nie wzieli zaliczki,za projekt też nic,meble zamontowane w terminie,wyglądają dużo lepiej niż na projekcie.Sprzęt AGD kupiłam w internecie,zamontowali,podłączyli wszystko działa.Meble solidne oklejone grubą okleiną ,.Namiary dostałam od znajomych ,którym montowali 2 lata temu,i do tej pory nic się nie dzieje,kontakt z włascicielem dobry,zawsze odbiera tel. i służy radą.Z czystym sumieniem polecam(szafa też będzie od nich)
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 6:48
~Majkelo napisał(a): Hej forumowicze. A macie jakieś opinie o tych meblach http://www.forte.com.pl/pl ??
tak sama nazwa mowi meble forte gowno worte hehe
~karolcia niezalogowany
23 października 2015r. o 8:29
napewno nie kupujcie w neomeble bo drogo i sie nie opłaca trzeba czekac dlugo.
~Eurokuchnie niezalogowany
23 października 2015r. o 9:40
Wszystko pięknie do momentu wpłacenia zaliczki :)
Potem już istny cyrk i pół roku nerwów
~ niezalogowany
26 października 2015r. o 20:35
~ja napisał(a): Eurokuchnie - oszuści i kłamcy.

Jak nie przedstawiasz konkretów to nie obrzucaj kogoś błotem , używając takich określeń , bo dzisiaj za to można beknąć ,ja to wiem i dobrze Ci radzę
~Jaro niezalogowany
4 listopada 2015r. o 20:32
Oszuści nie zrobili mi kuchni od 3 miesięcy, nie odbierają telefonów ostrzegam przed tymi oszustami zgłaszam sprawę na policję
~Jaro niezalogowany
4 listopada 2015r. o 20:50
Oszuści mi nie zamontowała kuchni już 3 miesiące , zgłaszam na policję
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza